Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Dora Bmx Park
sponzorované odkazy

Dora Bmx Park

Hrajete online hru Dora Bmx Park

Pomozte Doře ovládat její kolo a přeskakujte přes všechny překážky, jezte květiny k tomu, abyste získali další energii. Tak se do toho dejte a uvidíte, že to nebude moc jednoduché.

ovládání hry Dora Bmx Park

Klávesnice • 1 MB • 4794x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Photo Model 47
Hry pro dívky - 4x
Fialové, blonďaté či hnědé vasy? Světlý, světlejší, tmavý nebo tmavší make-up? Hnědé, zelené, modré či fialové vlásky. Nalič ji, namaluj, změň účes, zvol oblečení a nakonec nejlepší šperky! Příjemnou zábavu.
Frenzy Airport
Hry pro dívky - 1x
Chtěli byste si zkusit jednu krátkou brigádu na letišti? V této skvělé online hře Frenzy Airport se vám to poštěstí. Úkolem je obsluhovat klienty co nejrychleji to jen půjde. Přece nechcete, aby se klienti zlobili.
Flirt on the Beach
Hry pro dívky - 9x
Pěkná online hra pro dívky, které si chtějí zahrát na nezávazné flitrování online. Vaším úkolem bude láskou omámit co nejvíce chlapců. Stačí najít volného kluka a kliknout na něj... pokud ale na něj dostane zálusk jiná slečna, tak nastává boj o kluka formou rychlé klikačky :).
Cassandra disco
Hry pro dívky - 4x
Cassandra se chystá jít dneska večer tancovat na disko. Jako každé děvče teď ale musí vyřešit dilema co si vzít na sebe. Myslíte si, že jí dokážete dobře poradit? Vyberte jí dobré oblečení, které bude stylově ladit.
Cody Dressup 54
Hry pro dívky - 1x
Oblékni tuto malou krasotinku, to je cílem této pěkné online oblíkačky nejen pro dívky. koukni se do jejího repertoáru a hned poznáš, že jde dnes na ples nebo je snad princezna. Ano Cody je princeznou.
New House 2
Hry pro dívky - 4x
Krásné nové letní sídlo, ve kterém teď na pár týdnů budou bydlet jen dvě slečinky. Jenže chtějí překvapit rodiče, kteří jeli na dovolenou do Egypta. Jenže neví jak, tak se dej do toho a trochu jim pomoz:)
Cool fashion 2
Hry pro dívky - 2x
Cool fashion je už podle názvu hříčka pro ty, kteří mají rádi módu a hezké oblečení. Princip této hry je jednoduchý - musít oblékat dívku do různého oblečení a kombinovat sestavy ze spousty kusů šatů.
Dolphin Restaurant
Hry pro dívky - 6x
Obsluhovací online hra s příjemnou grafikou. Vydejte se do kouzelného světa delfínů, kteří si otevřeli svou první restauraci. Vaším úkolem bude obsluhovat hosty, kteří mají opravdu mlsný jazýček.
Winx balóny
Hry pro dívky - 4x
Moc pěkná online hra pro dívky, ve které je tvým poselstvím zahrát si na vílu maminku. Musíš pochytat všechny své vílí děťátka do bublin. Bublinu vyrábíš stiskem myší. nesmí ti však prasknout! Dej se do toho!
Elsa Frozen Flu Doctor
Hry pro dívky - 7x
Malá Elsa je zřejmě nemocná, nezbývá než požádat doktorku o pomoc. S její podrobnou pomocí se ti určitě podaří Elsu vyléčit. Velmi poučná online hra nejen pro dívky.
Model Dressup 7
Hry pro dívky - 2x
Tato slečna KATE se stala tanečnicí v baru ´´U HVĚZDY´´. moc se ěší na dnešní večer, nemůže se však vůbec rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí, ať se jí její první večer nadmíru vydaří. Dej se do toho.
Koláčková továrna
Hry pro dívky - 6x
Pěkná online hra nejen pro budoucí pekařky. V práci na krásné dortíky se opravdu nebudeš nudit neboť máš mnoho zakázek. Njeprve vykydneš těsto(1), pak uválíš těsto(2), pak dáš polevu(3), potom ozdobíš po stranách(4), pak dozdobíš a zabalíš(5), nakonec tě čeká spokojená zaměstnankyně:)
Farmerella
Hry pro dívky - 3x
Výborná strategická farmářská hra pro všechny milovníky vůně čerstvě zoraného políčka a pravého kravského hnoje :). Budete pěstovat nejrůznější plodiny, vyrábět mléko a další produkty. Nejrpve se prokousejte několika úvodními úkoly a potom hurá do práce.
Girl make up 4
Hry pro dívky - 1x
Vžijte se do role nějakého úspěšného profesionálního maskéra a zapracujte na vzhledu téhle dívenky. Svěří svoji tvář do vašich rukou, takže si s ní budete moci opravdu vybrat. Samozřejmě máte spousty odstínů a různých barev.
Super Model 1
Hry pro dívky - 5x
Krásná modelka v nové online hře pro dívky. Zvol jí pleť (skin), vlasy (hair), Tričko (tops), Kalhoty či sukně nebo kraťasy (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes), a nakonec pozadí (background) .