Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Tom and Jerry Ice Jump

Hrajete online hru Tom and Jerry Ice Jump

Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.

ovládání hry Tom and Jerry Ice Jump

Myš • 0.25 MB • 611x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Music catch
Ostatní - 503x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Me and the Key
Ostatní - 62x
V této zajímavé hře, která je určená i pro děti máte jeden jediný úkol. Najít klíč v každém kole, do kterého se dostanete. Tato hra nepatří mezi nejtěžší, ale chce to pevné nervy. Takže ani chvíli neváhejte, pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Youda Camper
Ostatní - 42x
Každý jistě zná různé budovatelské hry - například vystavět co nejsilnější vesmírnou základnu či vojenské sídlo. V téhle hře nebudete mít až takové ambice, ale i přesto vaše snaha bude prospěšná ostatním - budete totiž stavět Kempingové centrum. Výtečná Youda hra je také Survivor 2. Rozhodně zkuste.
Crazy Truck Ride
Ostatní - 28x
Ovládejte vaše vozidlo a pokuste se posbírat veškeré mince, které jsou po cestě porozházené. Vyhýbejte se s vaším vozidlem tomu, že byste se převrátili. Dosáhněte konce této hry a pokračujte dále.
Ninja Painter 2
Ostatní - 28x
Vemte s tímto ninjou barvu a pokuste se posbírat veškeré hvězdičky, které vám stojí v cestě. Snažte se dostat přes zamknuté dveře. Tato super hra má opravdu skvělé úrovně u kterých se pobavíte.
Caffe Waitress
Ostatní - 30x
Vyzkoušejte si, zda by jste mohli pracovat v restauraci jako obsluha zákazníku. Přijímejte objednávku od svého zákazníka, předejte ji vašemu kuchaři a hotový objednaný nápoj či jídlo. Nezapomeňte je zkasírovat.
Spitwad - souboj s flusačkama
Ostatní - 33x
Taky jste ve škole stříleli papírové náboje z tužky, tzv. versatilky? V této online hře si to můžete virtuálně zopakovat. Jedná se o souboj buď proti počítači, a nebo proti druhému hráči. Je nutné dobře odhadnout směr a sílu vyflusnutí :-).
Orphan Feast
Ostatní - 7x
Děj celé hry se odehrává v Londýnských ulicích, kde vládne chudoba. Nemáte práci a jediné vaše východisko je krást děti a prodávat je do otroctví. Nebudete to mít lehké, protože každá matka se o své děti bije.
Garfield 2 - Míčem kolem světa
Ostatní - 7x
Kocour Garfield má zajímavý nápad. Chce uspořádat cestu kolem světa, avšak ne za 80 dní, ale za 6 kopů do míče :). Na začátku hry si zvolíte zemi, ze které chcete provést první kop. Pak už je to jen záležitost dobrého odhadu a náhody.
Marine Balls
Ostatní - 32x
Kdo by neznal hru Zuna.Tato hra se hraje na stejném principu.vystřelutjte barevné koule tak, abyste spojili vždy minimálně tři stejné barvy, které následně zmizí.Když se vám kuličky dostanou až k ponorce tak prohrajete.
Skeleton Park
Ostatní - 3645x
V této hře je Vašim úkolem ukrást psům jejich kosti. Samozřejmě že si to nenechají líbit a půjdou vám tvrdě po krku. Musíte posbírat všechny kosti dřív, než vás dohoní. Pokud se setkají dva psy, tak se poperou a Vy od nich budete mít na chvíli pokoj.
Fly Birdie
Ostatní - 26x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
Frogout
Ostatní - 59x
Je to skvělá fyzická hra, ve které jste v atmosféře v postapokalyptické Země. Použíjte váš jazyk k tomu, abyste snědli létající mouchy. Také ho můžete použít k tomu, abyste se dostali přes různé překážky.
Zombo Gems
Ostatní - 255x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.
Four Nations Bending Ball Tournament
Ostatní - 41x
Zajímavá online hra s orientálním nádechem. V jednotlivých zápasech musíte střílet míč na stranu protivníka, v nejlepším případě dát gól. Pokud soupeři nasázíte pět gólů v alespoň 2 kolech, vyhráli jste. Během hry můžete využívat nejrůznějších bonusů.