Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Tom and Jerry Ice Jump

Hrajete online hru Tom and Jerry Ice Jump

Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.

ovládání hry Tom and Jerry Ice Jump

Myš • 0.25 MB • 115x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Car Thief Parking
Ostatní - 165x
V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...
The King of The Sky
Ostatní - 131x
V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..
Hedgehog Launch 2
Ostatní - 19x
V této hře máte za úkol vystřelit ježečka co nejdále to jen půjde. Pomocí myšky natáhnete a nasměrujete ježečka a poté už jen koordinujete jeho let pomocí trysek. Jak daleko doletíte záleží jen na Vás. Sbírejte body a peníze.
Kings Game
Ostatní - 26x
Vaším úkolem je sestřelit nepřátelské stanoviště a shodit veškeré nepřátele. Nastavte si úhel odpalu a také jeho sílu. Tak se do toho dejte a nasbírejte co největší skóre. Hra má několik úrovní.
Europe - znáte zeměpis?
Ostatní - 43x
Online hra Europe prověří vaše znalosti zeměpisu. Na slepou mapu Evropy máte za úkol postupně umístit 37 evropských států. Pokud se danou zemi umístíte špatně, hra vám ukáže správnou pozici a odchylku vaší chyby. Europe je výborná hra hlavně pro školáky :).
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 13x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
Sittin at a Bar
Ostatní - 2x
Sedíte v baru se známou místní ochmelou. Pomozte mu udržet rovnováhu na barové stoličce a při tom ještě chytat piva, které mu vrchní přihazuje. Jakmile vám opilec spadne na zem, přijede si pro něj policie.
Boom Town
Ostatní - 11x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Adrenaline Challenge
Ostatní - 265x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 31x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Cyclops Salvation
Ostatní - 19x
Nic není silnějšího než láska a to platí i u kyklopů. Jednoho rána byl pan kyklop objeven s paní kyklopovou. Teď je vaším úkolem pomoct kyklopovi v tom, abyste našli tuto vaší ženu a osvobodili ji!
Gold Miner Holiday Haul
Ostatní - 22x
Velice oblíbená hra Gold Miner tentokrát v zimním provedení. V tomto díle nebudete dolovat zlato, ale cenné dárečky. Je nutné dobře odhadnout moment vystřelení háku a také přemýšlet, jestli je lepší brát rychle malé dárky nebo pomalu větší, ale také cennější dárky.
Maya Ball
Ostatní - 24x
Maya Ball je po grafické, zvukové i herní stránce velice propracovanou hrou vnášející do zaběhnutého tématu bourání zdí celou řadu nových a originálních prvků, díky kterým načerpáte tu pravou atmosféru starodávné mayské kultury.
Demoman
Ostatní - 21x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.
Mysteriez
Ostatní - 16x
V této bezvadné hře máte jediný, avšak složitý úkol. Najít čísla, která jsou schovaná v různorodém prostředí. Nápomocná Vám bude lupa, kterou můžete použít kdykoliv budete potřebovat. Takže neváhejte, pusťte se tuto hru a ukažte, jak bystří jste.