Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

TNT Zombies

Hrajete online hru TNT Zombies

Rozmístěte bomby a pokuste se odpálit tyto zombíky. Vaším úkolem je zabít veškeré tyto zombíky a poté se tak dostanete do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co dokážete. Je to opravdu super hra.

ovládání hry TNT Zombies

Myš • 4.51 MB • 186x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
The Epic Escape of the Carrot
Ostatní - 33x
Snažte se dostat pryč s touto mrkvičkou. Dávejte si pozor, abyste tady neumrzli. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek. Tak se do toho pusťte, protože jste určitě šikovní.
Alien Blast
Ostatní - 12x
Sestřelujte nepřátelské mimozemšťany na druhé straně hry. Před nimi budou nějaké bariéry, které musíte samozřejmě nějakým způsobem překonat. Snažte se nepřítele zničit na co nejméně výstřelu.
Frogout
Ostatní - 50x
Je to skvělá fyzická hra, ve které jste v atmosféře v postapokalyptické Země. Použíjte váš jazyk k tomu, abyste snědli létající mouchy. Také ho můžete použít k tomu, abyste se dostali přes různé překážky.
Copter
Ostatní - 26x
Luxusní návykovka, ve které ovládáte malou helikoptéru v bludišti. Vaším úkolem ve hře Copter je doletět co nejdále a ani jednou nenarazit do překážky. I jediná srážka totiž znamená konec hry. Vrtulník se ovládá klikáním myši.
Nightmare Runner
Ostatní - 324x
Pokuste se v této hře doběhnout s touto noční můrou na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nezabili. Proti vám poběží několik nepřátelských jednotek, tak si dávejte pozor, aby vás nezabili.
Boulder Basher 2 - chraňte městečko
Ostatní - 45x
V online hře Boulder Basher 2 budete chránit malé městečko před zlými obry, kteří bombardují městečko velkými kameny. Obrana je relativně jednoduchá - prostě nakreslíte linku od které se kameny odrazí zpět na obry. Jak sami zjistíte, je to docela zábavné.
Batmobile Ride
Ostatní - 29x
Máme tady prostě normální hru, ve které budete ovládat Batmobile. Snažte se sním dojet v pořádku do cíle. Tak se do toho dejte a ponořte se do světa batmanové fantazie. Ukažte, že se dokážete vyrovnat se všemi překážkami.
Pharaos treasure
Ostatní - 31x
Výborná vyhledávací hra, ve které budete muset najít čtverce, jejichž rohy mají stejnou značku. Jednoduše kliknete na čtyři znaky, které tvoří čtverec nebo obdélník a ten zmizí. Spousta levelů a zábavy.
Slapathon: Ronaldo Vs. Messi
Ostatní - 31x
Dnes budete měřit síly, kdo je lepší, jestli Ronaldo nebo Messi. Je to super hra, protože každému tomuto světovému fotbalovému hráči dávate přes pusu. Máte tady na výběr ze tří zbraní. Jedna je tenisová raketa, láhev šampónu a také zlatý míč.
Carl the Chef
Ostatní - 46x
Carl je šéfkuchařem v luxusní restauraci. Nyní je na vás, abyste mu pomohli najít cestu ke královskému obědu v této překrásné luxusní restauraci plné jídla a nejrůznějších dobrůtek.
Rush Hour Parking
Ostatní - 30x
Vaším úkolem je v tomto obrovském provozu zaparkovat své auto na dané místo. Dávejte si pozor, abyste ho nijak nepoškodili a nepoškrábali. Jakmile zaparkujete, tak se vám objeví další možnosti na parkování.
Girado
Ostatní - 13x
Velice zajímavá hra, ve které si budete přehazovat boomerang. Snažte se ho přehazovat mezi lidma před vámi a snažte se tak dostat až do cíle. Hra vám ukazuje dráhu letu, takže to není až tak moc těžké.
Fish tycoon
Ostatní - 28x
Pokud potřebujete nějakou blahodárnou a uklidňující činnost a doma nemáte akvárium, tak zkuste tuhle hru. Je to věrná simulace péče o rybky. Kupujete jim krmení příslušenství a celkově se o ně staráte.
Star Magic
Ostatní - 419x
Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.
Cargo Bridge 2
Ostatní - 227x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.