Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Your Face
sponzorované odkazy

Your Face

Hrajete online hru Your Face

Vtipná hra, ve které budete sestavovat obličeje podle předlohy. Na sestavení přesného obličeje máte pouze omezený čas, tak se snažte. Ve freestyle módu si můžete vytvořit libovolný obličej a ten pak vytisknout.

ovládání hry Your Face

myší, viz instrukce ve hře • 2.33 MB • 2363x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Cinema Drive-In Parking
Ostatní - 2x
Víkend je tady! Tak na co čekáte? Vezměte vaše přátele a jeďte do kina! V této hře se budete snažit zaparkovat na parkovišti. Dávejte si pozor, abyste své auto nijak nepodřeli a také nepodřeli ostatní kolem vás.
Sheriff Callie Washing Toys
Ostatní - 1x
Zajímavá a docela unikátní superhra, ve které budete pomáhat kočičímu šerifvovi s praním a sušením prádla. Nejprve se tedy pusťte do praní věciček, jakmile je tato fáze hotová, nechte věci usušit a vraťte je zpět.
Chcete být milionářem?
Ostatní - 55x
Chcete být milionářem byla svého času velmi úspěšná soutěž. V této anglické online hře si ji můžete zkusit na vlastní kůži. Vzhledem k anglickým otázkám je to o něco těžší, ale na druhou stranu jsou i výhry vyšší a v dolarech :-). Pravidla snad netřeba představovat, hrajem...
TNT Zombies
Ostatní - 782x
Rozmístěte bomby a pokuste se odpálit tyto zombíky. Vaším úkolem je zabít veškeré tyto zombíky a poté se tak dostanete do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co dokážete. Je to opravdu super hra.
Bubble Dress Up
Ostatní - 3x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.
Digestion Game Quiz
Ostatní - 7x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
Jumping Bananas 2
Ostatní - 314x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
hra v Unity3D
Kogama: Crazy Coasters
Ostatní - 8x
Tak trochu bláznivá online hra v unity3D. Budete hrát za malého panáčka, který objevuje podivuhodný svět ne nepodobný Minecraftu. Hra se ovládá klávesami a,s,d,w, skok je mezerníkem.
Cyclops Salvation
Ostatní - 2x
Nic není silnějšího než láska a to platí i u kyklopů. Jednoho rána byl pan kyklop objeven s paní kyklopovou. Teď je vaším úkolem pomoct kyklopovi v tom, abyste našli tuto vaší ženu a osvobodili ji!
Samurai Fruit
Ostatní - 3x
S katanou snažte rozřezat veškeré ovoce, které se dostane na obrazovku. Pokud rozřežete něco špatného, tak se vám body odeberou. Dejte se do toho a nasbírejte co nejvíce bodů. Závoďte s kamarádfem o nejvyšší skóre.
Fidget Spinner Designer
Ostatní - 7x
Mánie okolo fidget spinneru dorazila i k nám. V této jednoduché online hře si můžete zkusit navrhnout vlastní design spinneru. Vyberete si pozadí, dále vzorky designu a nemůžeme zapomenout ani na fancy efekty. Množství kombinací je ohromné.
Water Buboy
Ostatní - 5x
Vaším úkolem je uhasit oheň. Všichni z vesnice vás volají o pomoc. Máte omezenou vodu, tak se ji snažte moc neplýtvat. Dejte se do toho. Pořádně zamiřte a zachraňte budovy v této hře a to dřív, než shoří v popel.
Sniper Assasin
Ostatní - 3x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Music catch
Ostatní - 967x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Pirates of the Stupid Seas
Ostatní - 2x
Jedete na pirátské lodi, která se musí zbavovat veškeré konkurence. Budete odstřelovat vaším dělem lodě před vámi a snažíte se je tak potopit. Nenechte je uniknout z ostrova. Zničte jim v této super hře plachty.