Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fort Blaster: Ahoy There
sponzorované odkazy

Fort Blaster: Ahoy There

Hrajete online hru Fort Blaster: Ahoy There

Snažte se sestřelit s vaším super dělem tyto piráty, kteří jsou schovaní v budovách. Nastavte si opravdu směr a sílu děla, abyste mohli tyto nepřátele zničit. Probojujte se do několika úrovní této hry.

ovládání hry Fort Blaster: Ahoy There

Myš • 6.82 MB • 2403x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hanger 2: Endless Level Pack
Ostatní - 29x
V této hře se musíte přehoupnout do cíle. Dávejte si velký pozor, aby se vaše tělo po cestě nerozpadlo, protože do cíle musí dolétnout alespoň kousek těla. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Snowplow
Ostatní - 27x
Boston byl zasažen sněhovou vánicí, vy ovšem máte pouze jediný sněžný pluh. Vaším úkolem v této hře je vyčistit bostonské ulice od sněhu a posbírat všechny bonusy.
Pimp your fashion ride
Ostatní - 61x
Jednoduchá spíše oddychová flashová hra, ve které bude vaším úkolem vylepšit a pořádně vytunit vaše vozidla. Máte celkem tři auta, na výběr je z nepřeberného množství doplňků a autodílů. Skvěle se bavte.
Snowy
Ostatní - 23x
Máme tu roztomilou skákačku pro všechny mladší. Uvidíme Snowyho, roztomilého ledního medvídka, který se bude prodírat levely plnými nepřátel. Jsou všude, tak si na ně dávejte pokud možno velký pozor.
Bomb Chain
Ostatní - 31x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
Ninja Turtle Bike
Ostatní - 31x
Ninja je zpátky, ale tentokrát je na motorce. Jeďte přes tyto kopce a dosáhněte konce. Buďte na této cestě opatrní, abyste se dostali v pořádku až na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste se nepřevrátili.
Magic Driver
Ostatní - 31x
Naneštěstí se vaše auto objevilo uprostřed dění halloweena. Doufáme, že vás tyto monstra nevystraší. Projeďte od startu až do cíle, přes revoluční sošky. Tak se do toho dejte v této super hře.
Fallen King
Ostatní - 35x
Sesadili vašeho krále z království a vyhodili ho někde v lese. Vaším úkolem mu toto království dopřát na zpátek. Musíte si projít peklem. V lese na vás číhá několik nepřátel.
Banana Penguin
Ostatní - 26x
Jednoduchá, ale chytlavá online hra se zvířaty. Tentokrát je v hlavní roli skupinka tučňáků. Vaším úkolem je házet banány do košíků, trefit se není zas tolik těžké. Dejte se do hraní :).
Ant Bully Silk Them Up
Ostatní - 264x
Vaše mraveniště čelí útoku zlých bojových vos. Vosy se snaží udělat v mraveništi díry tak, aby se zhroutilo. Musíte díry rychle zaplácnout, nebo dojde k tragédii... Hra Ant Bully se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem.
Tom and Jerry Ice Jump
Ostatní - 552x
Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.
Dressup Rush - hra pro holky
Ostatní - 30x
Superhra, která zabaví především mladé dívky a slečny. Otevřeli jste si nový obchod s moderním oblečením a první zákazníci již přicházejí... Obslužte je, vyinkasujte peníze a užijte si super zábavu.
TNT Runner
Ostatní - 27x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.
Road to Station 2
Ostatní - 54x
Jeďte s tímto vozidlem na mars a dostaňte se až do vesmírné stanice. Zničte ufo a posbírejte diamanty. Používejte šipky při ovládání tohoto mohutného automobilu, který má vpředu ozubené kolo.
Alien-Bounce
Ostatní - 14x
V této hře odpalujete příšerku a Vašim cílem je odpálit příšerku co nejdále to půjde. Po cestě Vám bude nápomocno mnoho věcí, ale také mnoho věcí bude škodných. Jak daleko dokážete doletět záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.