Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fort Blaster: Ahoy There
sponzorované odkazy

Fort Blaster: Ahoy There

Hrajete online hru Fort Blaster: Ahoy There

Snažte se sestřelit s vaším super dělem tyto piráty, kteří jsou schovaní v budovách. Nastavte si opravdu směr a sílu děla, abyste mohli tyto nepřátele zničit. Probojujte se do několika úrovní této hry.

ovládání hry Fort Blaster: Ahoy There

Myš • 6.82 MB • 3215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Fish tales
Ostatní - 40x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
Burger Restaurant - prodávejte hambáče
Ostatní - 60x
Burger Restaurant je hodně zajímavá superhra. Vaším úkolem je vytvořit koktejly, hamburgery, hranolky a dovést vaši restauraci mezi prosperující velikány. Celá online hra se ovládá pouze levým tlačítkem myši. Zákazník vám sdělí objednávku a vy musíte co nejrychleji připravit hamburger, housky a kečup. Nenechte zákazníky dlouho čekat. Určitě nejprve zkuste tutorial.
Star Magic
Ostatní - 4859x
Velice zábavná a velice propracovaná hra, ve které máte za úkol vysílat barevné kuličky na kuličky stejné barvy.Tato hra je omezena časem takže musíte reagovat rychle.Důležitá je také přesnost.
Poker Machine
Ostatní - 56x
Zahrajte si tuto bezvadnou karetní hru Poker. A jak už se tak říká: kdo nehraje nevyhraje. Vyzkoušejte své pokerové dovednosti.
Ber nebo neber
Ostatní - 273x
Ber nebo neber je televizní soutěž, která probíhá na TV Prima. Na začátku si vyberete jeden kufřík a poté otevíráte další. Úkol je jasný - vyhrát co nejvíce peněz. Nyní si tuto flash hru můžete zahrát i na internetu. Takže, Ber nebo neber!:)
Cardmania Pyramid Solitaire
Ostatní - 1427x
Jasná volba pro milovníky karetní hry solitaire. Pyramid Solitaire nabízí celkem 30 nápaditých levelů, které vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud zrovna sedíte v kanceláři a nemáte co dělat, případně se vám zkrátka nic dělat nechce, tak se odreagujte u této soliter hry. Jedná se o pyramidový solitér.
hra v Unity3D
Farm Tractor Driver 3D
Ostatní - 40x
Patrně nejrozšířenějším herním žánrem v technologii Unity jsou různé 3d závodní a parkovací gamesky. V této hře budete řídit traktor a snažit se předejít nehodám. Budete muset plnit úkoly dříve než vám vyprší stanovený čas.
Origami
Ostatní - 665x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.
Nudist Trampolining - naháč na trampolíně
Ostatní - 18x
Vtipná minihra s naháčem v hlavní roli. Hrdina oděný pouze ve fíkovém listu předvádí parádní triky na trampolíně. Ovládá se šipkama a numerickou klávesnicí.
Hanger 2: Endless Level Pack
Ostatní - 29x
V této hře se musíte přehoupnout do cíle. Dávejte si velký pozor, aby se vaše tělo po cestě nerozpadlo, protože do cíle musí dolétnout alespoň kousek těla. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Fire Away - střelba lukem
Ostatní - 38x
Jednoduchá minihra, ve které se budete snažit trefit šípem přesně do středu terče. Hra Fire Away se ovládá klávesnicí - šipka vlevo/vpravo určuje sílu napnutí tětivy, šipka nahoru/dolů pak směr střely. V dalších úrovních máte v cestě různé překážky.
Orphan Feast
Ostatní - 7x
Děj celé hry se odehrává v Londýnských ulicích, kde vládne chudoba. Nemáte práci a jediné vaše východisko je krást děti a prodávat je do otroctví. Nebudete to mít lehké, protože každá matka se o své děti bije.
Snot Put
Ostatní - 44x
Hodně chytlavá online hra. Vaším úkolem je vymrštit frk z nosu co nejdále. Zní to bláznivě? Ano, však to taky je bláznivá online hra. Při troše cviku dofrknete do vzdálenosti až přes 2000m.
Ellipsis - klikací šílenství
Ostatní - 16x
Pokud máte pocit, že jste toho dnes moc nenaklikali, máte možnost to dohnat v této chytlavé hře s názvem Ellipsis. Smysl hry je naprosto jednoduchý - musíte ubránit vaši základnu (kolečko) před nájezdy nepřátel (čtverečky). V čem spočívá obrana? V co nejrychlejším klikání na nepřátelské čtverečky. Příjemnou zábavu:).
The Simpson Bike
Ostatní - 237x
Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.