Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fort Blaster: Ahoy There
sponzorované odkazy

Fort Blaster: Ahoy There

Hrajete online hru Fort Blaster: Ahoy There

Snažte se sestřelit s vaším super dělem tyto piráty, kteří jsou schovaní v budovách. Nastavte si opravdu směr a sílu děla, abyste mohli tyto nepřátele zničit. Probojujte se do několika úrovní této hry.

ovládání hry Fort Blaster: Ahoy There

Myš • 6.82 MB • 254x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Driving School GT
Ostatní - 35x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Ben 10 Tractor
Ostatní - 31x
Ben 10 se rozhodl, že si zkusí jízdu na traktoru. Bohužel se mu nechtělo jet po silnici, a tak to vzal přes louku a těžký terén. Pokuste se jet co nejrychleji a zároveň udržet traktor v rovnováze. Zvládnete všechny úrovně?
Grid 16
Ostatní - 18x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Blastmatic
Ostatní - 10x
Bezvadná oddechová hra. Vašim cílem je dostřelit dělovou kouli co nejdále to půjde. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Váš výkon může ovlivnit mnoho faktorů. Je to například výška, razance, různé přesnosti. Zvládnete dostřelit kouli nejdále?
Leaping Monkey
Ostatní - 54x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.
Samurai Fruit
Ostatní - 37x
S katanou snažte rozřezat veškeré ovoce, které se dostane na obrazovku. Pokud rozřežete něco špatného, tak se vám body odeberou. Dejte se do toho a nasbírejte co nejvíce bodů. Závoďte s kamarádfem o nejvyšší skóre.
Cave Chaos
Ostatní - 32x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Alien Truck
Ostatní - 9x
Tento vetřelecký vůz má opravdu na spěch. Jeho úkolem je převážet vzácné krystaly. Chopte se tedy volantu a splňte všechny úkoly, cestou nesmíte ztratit žádný krystal.
Papa Pizzeria
Ostatní - 35x
Pomozte Royovi vést pizzerii zatímco je Papa Louie pryč. Vaším úkolem bude přijímat objednávky od hladových zákazníků. Musíte co nejlépe plnit jejich přání. Odměnou vám budou zlaťáky a super zábava u hraní této hry.
Ber nebo neber
Ostatní - 69x
Ber nebo neber je televizní soutěž, která probíhá na TV Prima. Na začátku si vyberete jeden kufřík a poté otevíráte další. Úkol je jasný - vyhrát co nejvíce peněz. Nyní si tuto flash hru můžete zahrát i na internetu. Takže, Ber nebo neber!:)
My Cute Pets
Ostatní - 194x
Postarejte se o vaše domácí mazlíčky v této roztomilé online hře. Péče o koťátko, štěnátko a malého poníka není vůbec snadná. Musíte je krmit, česta, hrát si s nimi... zkrátka plnit právě to, na co myslí. Jakmile zvířátka přestanou být šťastná, tak pro vás hra končí. Ovládání je myší.
Mine Blocks 2
Ostatní - 28x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.
Word Quest
Ostatní - 10x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Prison Throw - útěk z vězení
Ostatní - 35x
Hrdinou této online hry je vězeň, kterého napadla myšlenka, kterou zná asi hodně muklů. Ano, pomyslel na útěk. K tomu mu má posloužit katapult a hlavně váš odhad síly a směru, ve kterém vězně vystřelíte za svobodou. Pokud cestou sebere mobilní telefon, můžete mu na pomoc přivolat rakety (mezerníkem). Hru jsem zkusil a napoprvé jsem měl skóre kolem 71 000, což snad není nejhorší ;).
Zwingo Game
Ostatní - 21x
Pokud vás nechytne Zwingo Game, tak už nic;). Tato minihra je totiž dost návyková. Vaším úkolem je chránit hlavní kuličku, která se nesmí dostat mimo vyznačené hranice. Útočí na ní černé kuličky, které musíte odpinkávat ven. S každým úspěšným odrazem získáváte zkušenostní body, za které můžete pořídit vylepšení. Ovládání pouze myší.