Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Wigman Big Run
sponzorované odkazy

Wigman Big Run

Hrajete online hru Wigman Big Run

Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.

ovládání hry Wigman Big Run

Klávesnice • 5.37 MB • 181x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Fly Birdie
Ostatní - 24x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
Tech and Magic
Ostatní - 17x
Vaším úkolem je zabránit v průchodu nepřátelských vojsk na vaší základnu. S vaším čarodějem budete muset ničit tyto nepřátele. Můžete použít i jiné schopnosti, které tyto nepřátele ihned zabijí.
Vintage Car Thief
Ostatní - 24x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Bomb Transport 2
Ostatní - 14x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Truck Loader 3
Ostatní - 31x
Truck Loader 3 je nejnovějším pokračováním velmi oblíbené super hry. Tentokrát náš žlutý hrdina narazí na nové výzvy v 30 extrémně vzrušujících herních úrovních. Expludující krabice, rampy a nechybí ani malé překvapení - basketbalová minihra.
Extreme Trucks Part 3
Ostatní - 311x
Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.
Pizzashack - obsluha ve fast foodu
Ostatní - 21x
Pokud jste nikdy nebyly na brigádě ve fastfood restauraci, v této hře si to můžete vyzkoušet. Ve hře Pizzashack pracujete jako obsluha a plníte nejrůznější přání zákazníků. Je důležité, aby každý zákazník dostal to, co skutečně chtěl. Ve hře je pěkný návod, takže si budete brzy vědět rady.
Grid 16
Ostatní - 18x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 23x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
Scary Sleepover
Ostatní - 43x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Fighting Club
Ostatní - 13x
Tento člověk je opravdu hodně v depresi a chce se za každou cenu s někým pobít. Vaším úkolem je s tímto pouličním týpkem pobít a to tak, aby se dostal až do bezvĚdomí. Tak se do toho dejte.
Toy Shop
Ostatní - 11x
V této hře se stáváte výrobcem hraček a Vašim úkolem je poskládat hračky, které máte v předloze. Musíte si dávat pozor, aby jste vybrali všechny správné součástky. Prokousávejte se koly a ukažte, jak šikovní jste.
Boom Town
Ostatní - 11x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Bone Collector
Ostatní - 684x
A máte tady super hru ve které musíte sbírat veškeré kostlivé hlavy. Nasbírejte jich co nejvíce, ale dávejte si pozor, abyste nikam nespadli do propastí, protože to by pro vás znamenalo konec celé hry.
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Ostatní - 52x
Rozveselte tuto opičku. Máte tady několik možností, které musíte využít. Tak se do toho dejte do světa opiček. Držíte tady malou opičku, kterou musíte někam umístit. Tak se do toho dejte.