Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Wigman Big Run
sponzorované odkazy

Wigman Big Run

Hrajete online hru Wigman Big Run

Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.

ovládání hry Wigman Big Run

Klávesnice • 5.37 MB • 158x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Tommy VS birds
Ostatní - 4x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
The Flood
Ostatní - 0x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Prison Throw - útěk z vězení
Ostatní - 0x
Hrdinou této online hry je vězeň, kterého napadla myšlenka, kterou zná asi hodně muklů. Ano, pomyslel na útěk. K tomu mu má posloužit katapult a hlavně váš odhad síly a směru, ve kterém vězně vystřelíte za svobodou. Pokud cestou sebere mobilní telefon, můžete mu na pomoc přivolat rakety (mezerníkem). Hru jsem zkusil a napoprvé jsem měl skóre kolem 71 000, což snad není nejhorší ;).
Firefighters Rush
Ostatní - 21x
V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.
Frogout
Ostatní - 1x
Je to skvělá fyzická hra, ve které jste v atmosféře v postapokalyptické Země. Použíjte váš jazyk k tomu, abyste snědli létající mouchy. Také ho můžete použít k tomu, abyste se dostali přes různé překážky.
Seedling
Ostatní - 4x
Malý kluk se narodil z větru a objevil se tak před domem. Nezná své poslání, ale ví, že tento dům je velice důležitý. Tento dům drží odpovědi. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co v této hře požadují.
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 3x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
Precision Parking
Ostatní - 0x
V této hře musíte opravdu přesně zaparkovat na své místo. Zaparkujte zadkem tam kde má být. Poté co zaparkujete, tak budete vyzvání k přeparkování tohoto automobilu. Dávejte si pozor, abyste ho nikterak nepoškrábali.
War Truck
Ostatní - 30x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Norbit
Ostatní - 1x
Chtěli by jste mít někdy malého průzkumníka, který uvázl na opuštěné planetě? Vašim úkolem je vyhodit ho co nejvýše tak , aby nabral dostatečnou rychlost pro opuštění gravitačního pole planety. Není to ani trošku jednoduché.
A Walk in the Park
Ostatní - 61x
Velice originální oddechová hříčka. Jste pejsek, co se snaží dovést svého páníčka domů. On je na vozíčku, a vy ho táhnete pomocí svého vodítka. Speciální bonusy vám ho zkracují a prodlužují, podle situace.
Stylin Stuff - hra pro holku
Ostatní - 7x
Stylin Stuff je hra, kterou si oblíbí hlavně holky. Jedná se o stylizaci nohou a nehtů. Na výběr je celá řada laků, třpytek, sandálů, doplňků a samozřejmě i šperků.
Beach Coffee
Ostatní - 0x
Staňte se na pár dnů krásnou servírku, která má za úkol obsluhovat své zákazníky na slunné pláži. Přijímejte objednávky, noste svým zákazníkům jídlo a pití a taky je nechte zaplatit. Vše ale musíte dělat rychle a přesně.
Time4MoreCat
Ostatní - 2x
V této hře budete muset se svojí kočičkou sbírat věci, které tady padají ze shora. Musíte si tak získat opravdu vysoké skóre. Dávejte si pozor na lidi, kteří tady procházejí, protože by vám mohli vzít život.
Game quiz - jsi chytřejší než páťák?
Ostatní - 0x
Zatímco TV Nova spustila soutěž "Jsi chytřejší než páťák?", tak my se podíváme na jednu zajímavou kvízovou minihru. V Game Quiz si ověříte vaše znalosti ohledně pc her.