Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Heavy Machines
sponzorované odkazy

Heavy Machines

Hrajete online hru Heavy Machines

Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.

ovládání hry Heavy Machines

Klávesnice • 2.8 MB • 3476x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Bomb Transport 2
Ostatní - 2x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Pirate Launch
Ostatní - 0x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.
Havy Tow Truck 2
Ostatní - 2x
Pěkná gameska, ve které se stanete zaměstnancem odtahové služby. Jako první musíte nalézt cestu k vozidlu, které je nutno odtáhnout. Poté jej odtáhněte a cestou dodržujte dopravní předpisy, hlavně bacha na chodce.
FLAMING ZOMBOOKA 3 : CARNIVAL
Ostatní - 3x
Již třetí díl oblíbené zombie fyzikální hry Flaming Zombooka. Zombie se tentokrát vyskytují na karnevalu, vy jako neohrožený Barry Zooka máte za úkol osvobodit všechny cirkusové zaměstnance a zachránit je před zombie masakrem.
Maya Ball
Ostatní - 3x
Maya Ball je po grafické, zvukové i herní stránce velice propracovanou hrou vnášející do zaběhnutého tématu bourání zdí celou řadu nových a originálních prvků, díky kterým načerpáte tu pravou atmosféru starodávné mayské kultury.
Marine Balls
Ostatní - 2x
Kdo by neznal hru Zuna.Tato hra se hraje na stejném principu.vystřelutjte barevné koule tak, abyste spojili vždy minimálně tři stejné barvy, které následně zmizí.Když se vám kuličky dostanou až k ponorce tak prohrajete.
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 2x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
13 Guardians - nelítostný turnaj
Ostatní - 0x
Zlý vládce Gorka ovládá kdysi spokojenou zemi Laundruna. Vaším úkolem v této hře je postavit se 13 bojovníkům v turnaji, který rozhodne o budoucnosti Laudruny a také o vašem životě či smrti. 13 Guardians je tahová hra s prvky RPG (svého hrdinu můžete vylepšovat).
Ant Bully Silk Them Up
Ostatní - 225x
Vaše mraveniště čelí útoku zlých bojových vos. Vosy se snaží udělat v mraveništi díry tak, aby se zhroutilo. Musíte díry rychle zaplácnout, nebo dojde k tragédii... Hra Ant Bully se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem.
Fidget Spinner Designer
Ostatní - 7x
Mánie okolo fidget spinneru dorazila i k nám. V této jednoduché online hře si můžete zkusit navrhnout vlastní design spinneru. Vyberete si pozadí, dále vzorky designu a nemůžeme zapomenout ani na fancy efekty. Množství kombinací je ohromné.
Orb
Ostatní - 2x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Pheus and Mor
Ostatní - 1x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Ms. Vision by Proxy
Ostatní - 1x
Přepínejte se v této hře mezi jednotlivýma očima a dostaňte se tam, kam potřebuje. Budou tady na vás čekat různé překážky. Ale co by to byla za hra, kdyby žádné překážky neměla, že?
The crusher
Ostatní - 2x
Zahrajte si tuto hru u které se nudit jistě nebudete. Úkol této lehce brutální hry je jednoduchý. Pomocí myšky mačkejte hlavu kolemjdoucím lidem, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Kolik hlav dokážete zvládnout v časovém limitu? Za každou hlavu získáte určitý počet bodů. Kolik jich stihnete nasbírat?
Ballet Parking
Ostatní - 1x
V online hře Ball Parking si v roli ďáblíka zasednete za volant automobilu a jemnými nárazy zaparkujete ostatní auta. O drobné šrámy a promáčknuté plechy neberte ohled. Hlavní je co nejrychleji zaparkovat auta na svá místa. Balet s auty není nic lehkého. Navíc jste časově omezeny a počet nárazů je také omezen.