Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Heavy Machines
sponzorované odkazy

Heavy Machines

Hrajete online hru Heavy Machines

Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.

ovládání hry Heavy Machines

Klávesnice • 2.8 MB • 683x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
TNT Runner
Ostatní - 24x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.
Ping Pong - pinkání do zblbnutí
Ostatní - 22x
Hra Ping Pong od Miniclip, ve které si budete pinkat s míčkem, nic víc. Ikdyž se to zdá být velice snadné, není tomu tak. O čemž se brzy přesvědčíte. Míček totiž neustále uskakuje a pokud správně neodhadnete místo dopadu, budete mít problém :).
Ninja Painter 2
Ostatní - 25x
Vemte s tímto ninjou barvu a pokuste se posbírat veškeré hvězdičky, které vám stojí v cestě. Snažte se dostat přes zamknuté dveře. Tato super hra má opravdu skvělé úrovně u kterých se pobavíte.
Wild Kite
Ostatní - 26x
V minihře Wild Kite si vyzkoušíte, jaké je to pouštět draka. Hra si ve své obtížnosti nic nezadá s pouštěním opravdového draka někde venku na louce. Vaším úkolem je provést draka po znázorněné dráze.
Pharaos treasure
Ostatní - 27x
Výborná vyhledávací hra, ve které budete muset najít čtverce, jejichž rohy mají stejnou značku. Jednoduše kliknete na čtyři znaky, které tvoří čtverec nebo obdélník a ten zmizí. Spousta levelů a zábavy.
Santa Airplane
Ostatní - 25x
Santa letí ve svém letadle a musí posbírat veškeré dárečky, aby je mohl doručit dětem. Dávejte si přitom pozor na zlá letadla, která vás budou chtít zničit. Pokud nebudete stíhat, tak si hru můžete na chvíli zpomalit.
Alien Blast
Ostatní - 12x
Sestřelujte nepřátelské mimozemšťany na druhé straně hry. Před nimi budou nějaké bariéry, které musíte samozřejmě nějakým způsobem překonat. Snažte se nepřítele zničit na co nejméně výstřelu.
Manole
Ostatní - 28x
Manole je velice chytlavá hříčka. Princip je úplně primitivní, nasadíte si na ruce jakási křídla a snažíte se doletět co nejdále dokážete. Cestou vám můžou pomáhat různé skokánky, dokude se úplně nevysílíte.
Truck Loader 3
Ostatní - 31x
Truck Loader 3 je nejnovějším pokračováním velmi oblíbené super hry. Tentokrát náš žlutý hrdina narazí na nové výzvy v 30 extrémně vzrušujících herních úrovních. Expludující krabice, rampy a nechybí ani malé překvapení - basketbalová minihra.
Pay the Food
Ostatní - 438x
Zajímavá super hra, která dokonale prověří vaši pozornost a paměť. Ve hře vystupuje chlapec, který má vždy nějaké mlsné přání. Vaším úkolem je si vše zapamatovat a pak splnit objednávku.
Surplus Soldiers
Ostatní - 48x
Střílejte rytíře z děla a pokuste se trefit truhlu. V této truhle je cenné zlato, které musíte dostat. Snažte se to vše udělat na co nejméně výstřelu. Tak se do toho dejte a nastavte si úhel a sílu odpalu.
Cubikill 4
Ostatní - 30x
Již čtvrté pokračování inovátorsky zpracované hry s názvem Cubikill přichází a přináší s sebou poměrně velkou porci drsné zábavy. Musíte postupně plnit jednotlivé mise. Hned v první misi dostanete na starost sebevraha, který vyskočí z výškové budovy a cestou mu musíte způsobit dostatečný počet zranění.
Batmobile Ride
Ostatní - 29x
Máme tady prostě normální hru, ve které budete ovládat Batmobile. Snažte se sním dojet v pořádku do cíle. Tak se do toho dejte a ponořte se do světa batmanové fantazie. Ukažte, že se dokážete vyrovnat se všemi překážkami.
Dolphin Oplympics
Ostatní - 234x
Máte rádi delfíny? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. Pomocí šipek si vyzkoušejte, jak těžký úkol má delfín, když musí udělat jeden ze svých triků. Vašim úkolem v této skvělé hře je udělat co nejvíce triků během dvou minut a získat tak největší skóre.
Burglar Hunt
Ostatní - 188x
Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!