Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Heavy Machines
sponzorované odkazy

Heavy Machines

Hrajete online hru Heavy Machines

Převážejte velký buldozer na druhou stranu. Dávejte si velký pozor, aby vám nikterak nespadl, protože když se zničí, tak hra pro vás končí, tak se do toho dejte a pokuste se je všechny převést.

ovládání hry Heavy Machines

Klávesnice • 2.8 MB • 504x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Zombie Die Hard
Ostatní - 24x
Je opravdu těžké zabít Zombíka. Použíjte vaše triky k tomu, abyste zabili tyto zombíky v této hře. Použíjte veškeré objekty k tomu, abyste je zabili. Klikněte na reset, abyste zahráli úroveň znovu.
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 46x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
Word Quest
Ostatní - 10x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Shady Tactics
Ostatní - 44x
Celá tato super hra se odehrává ve stínu. Vaším úkolem je samozřejmě se dostat pryč. Pokud to ovšem chcete udělat, tak musíte prvně hacknout počítač. V této hře budete muset parádně taktizovat, aby vám vše vyšlo.
Rush Hour Parking
Ostatní - 30x
Vaším úkolem je v tomto obrovském provozu zaparkovat své auto na dané místo. Dávejte si pozor, abyste ho nijak nepoškodili a nepoškrábali. Jakmile zaparkujete, tak se vám objeví další možnosti na parkování.
TNT Runner
Ostatní - 23x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.
King of the Hill - braňte hrad
Ostatní - 12x
V minihře King of the Hill budete bránit váš hrad. Útočníci se na vás valí ze všech stran. Odrazíte je pouze přesně mířeným vrhem ohnivých koulí ze čtyř katapultů. Při odpalu je nutné dobře odhadnout sílu a směr. Katapulty sice mají široký rozptyl, ale na druhou stranu jsou dost pomalé.
Ocean Explorer - focení v moři
Ostatní - 13x
Jste členem expedice, která se vypravila na Havaj, aby tam pořídila snímky podvodních živočichů. Ponořte se do moře, mějte prst na spoušti fotoaparátu a hledejte vzácné druhy ryb. Až se vám naskytne pěkný pohled na rybu nebo skupinku ryb, držte Mezerník a poté scénu vyfoťte kliknutím myši. Sledujte stav kyslíku a hloubku, abyste se neudusili.
Tornado Button Smashing
Ostatní - 22x
Superhra Tornado Button Smashing vtrhla mezi online hry jako tornádo, a to doslova. Vaším úkolem je totiž řídit tornádo a v časovém limitu zničit celé město. Pokud zničíte auta, stromy a stany, tak získáte bonusy. Stejně tak za policejní auto. Hra se spouští stisknutím "1". Tornádo ovládáte šipkama, klávesou ENTER přidáváte sílu.
Boulder Basher 2 - chraňte městečko
Ostatní - 40x
V online hře Boulder Basher 2 budete chránit malé městečko před zlými obry, kteří bombardují městečko velkými kameny. Obrana je relativně jednoduchá - prostě nakreslíte linku od které se kameny odrazí zpět na obry. Jak sami zjistíte, je to docela zábavné.
Wigman Big Run
Ostatní - 277x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 41x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
Pheus and Mor
Ostatní - 13x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Santa Airplane
Ostatní - 24x
Santa letí ve svém letadle a musí posbírat veškeré dárečky, aby je mohl doručit dětem. Dávejte si přitom pozor na zlá letadla, která vás budou chtít zničit. Pokud nebudete stíhat, tak si hru můžete na chvíli zpomalit.
Cake Master
Ostatní - 25x
V roli šikovného cukráře budete v této online hře dělat dorty. Musíte si zvolit správný krém, vhodné ovoce a také ho správně a rovně nařezat. Celý dort musí být krásně a vkusně nazdobený, aby jste ho mohli prodat.