Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
2012 Shelter
sponzorované odkazy

2012 Shelter

Hrajete online hru 2012 Shelter

Poté co tento hrdina přežil apokalypsu v roce 2012, tak je vše ve vaších rukou. Dokážete se dostat z podzemí a začít nové lidstvo v době zlaté? Ukažte se v této super hře, jak umíte veškeré katastrofy napravit.

ovládání hry 2012 Shelter

Myš • 2.27 MB • 77x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bubble Shooter
Logické hry - 2324x
Bubble Shooter je jedna z nejoblíbenějších miniher, které si můžete na internetu zahrát. Na hracím poli máte barevné balónky, ke kterým vystřelujete vždy po jednom balónku. Cílem je seskupit alespoň tři balónky stejné barvy. Dobře a rychle přemýšlejte, kam balónek umístíte, neboť celá řada postupně klesá...
Birds Town
Logické hry - 39x
V následující hře se vyskytuje opravdu velké množství ptáčků, kteří se snaží dosáhnout na konec cesty, což jim ale za žádnou cenu nesmíte dovolit. Tím pádem bude zapotřebí likvidovat je, než dojdou, kam mají namířeno. To se provede přiřazením několika stejně barevných ptáků vedle sebe, čímž zmizí. Dokážete si se všemi poradit?
Crystal clear
Logické hry - 55x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 51x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 37x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Amigo Pancho
Logické hry - 34x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Grow Tower
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Tri Peak Solitaire
Logické hry - 15x
Klasická karetní online hra v trochu jiném kabátě. Tentokrát nepůjde jen o srovnávání karet na sebe podle hodnoty, ale zároveň je budete odkládat na balíček, kam můžete přidat kartu o stupeň nižší nebo vyšší. Velmi zapeklitá logická online hra s kartami.
Goblin Garden
Logické hry - 25x
Oddechová klikačka, ve které budete hledat předměty ukryté na hrací ploše. Není to vůbec snadné, protože některé objekty jsou skryté velmi důkladně. Podaří se vám najít všechny věci během co nejkratší doby?
Yves
Logické hry - 17x
Yves je geek student a má šílené nápady, které dokáží změnit budoucnost existence. Ale musí najít ten správný materiál. Pomozte mu najít veškeré věci, které má na seznamu a tak postavte velmi zajímavý stroj.
Sky Miracles
Logické hry - 135x
V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.
Magnetic Balls
Logické hry - 17x
Originální logická online hra, ve které jsou barevné kuličky přitahovány do středu. Vaším úkolem je zapojit všechny smysly a rychle odebírat stejně barevné kuličky. U toho musíte i dobře promýšlet každý tah, protože po odstranění kuliček dojde k zamíchání.
Peppa Pig Bejeweled
Logické hry - 30x
Pěkná dětská online hra na motivy prasátka Pepiny. Jelikož jde o bejeweled, tak budete hledat stejné symboly. Jakmile označíte alespoň tři stejné krystaly, tak zmizí a ostatní krystaly se posunou. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů.
Monster Stack
Logické hry - 17x
Tato zábavná hra, v které je úkolem skládat různé příšerky, které panáček drží do co pokud nejvyššího komínu.Komín musíte postupně vyrovnávat takže hra je občas i napínavá.Dokážete postavit co nejvyšší komín ?
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 38x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.