Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
2012 Shelter
sponzorované odkazy

2012 Shelter

Hrajete online hru 2012 Shelter

Poté co tento hrdina přežil apokalypsu v roce 2012, tak je vše ve vaších rukou. Dokážete se dostat z podzemí a začít nové lidstvo v době zlaté? Ukažte se v této super hře, jak umíte veškeré katastrofy napravit.

ovládání hry 2012 Shelter

Myš • 2.27 MB • 9x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
1000 Blocks
Logické hry - 51x
Náročná logická online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat různé obrazce složené z kostiček. Cílem je složit objekty tak, aby se vytvořila nepřerušená svislá nebo vodorovná řada.
Ultimate Crush
Logické hry - 16x
Hra Ultimate Crush je postavena na principu "2 stejné symboly". Na hrací ploše máte v první úrovni 240 symbolů. Pokud chcete do další úrovně, musíte je všechny dostat ven. Nesmí vám zbýt ani jediný, takže je nutné dost přemýšlet a promýšlet tahy napřed. Díky časovému omezení je to mozková superhra:).
Shadow Tag
Logické hry - 13x
Shadow Tag vypadá jako poměrně strašidelná hra. Na začátku se ocitnete před domem a všude kolem je tma, takže si svítíte baterkou. Kousek od vašeho stanoviště se nachází auto, které je ovšem zamčené, takže bude nutné se po okolí podívat po klíčích. Jakmile je naleznete, ukončí se první úroveň a můžete pokračovat dále.
Truck Loader 2
Logické hry - 22x
Truck Loader 2 přináší řadu vylepšení a herních novinek. V novém dobrodružství nákladního vozíku a jeho magnetu bude vaším úkolem sbírat bedny a dopravit je k nákladnímu autu. Není to tak easy jak by se mohlo zdát.
Giraffe Above
Logické hry - 21x
Vžijte se do kůže jedné hladové žirafy, která by ráda spásla všechna jablka po celé Africe. Aby se jí to mohlo povést, vezmete si ji tedy na starost a musíte její dlouhatánský krk dostat přes různé překážky. Zároveň si dávejte pozor, aby se žirafí hlava nikde nezapletla a nesmotala se do jednoho velkého uzlu.
Ninja Mushroom
Logické hry - 30x
Logická online s malým chytrým ninjou, který však potřebuje vaši pomoc. Přesouvejte bloky tak, aby se ninja dostal k zlatému bloku. Nebude to příliš jednoduché, ale pečlivým promýšlením hry určitě dosáhnete zdárného cíle. Čeká vás neuvěřitelných 40 úrovní.
Blob Thrower
Logické hry - 38x
Perfektní gamesa, ve které budete střílet z děla a snažit se spojit oranžové slizáčky. Cílem je při každé úrovni použít co nejmenší počet koulí (výstřelů). Jsme zvědaví, zda se vám podaří zdolat všechny důmyslně navržené levely.
Spirit Fencer
Logické hry - 8x
Odstraňujte tři stejné objekty vedle sebe, které vám dodají energií, sílu či cokoliv jiného. Pokud budete chtít parádně zaútočit, tak musíte dostat k sobě několik stejných objektů, odstranit je a poté můžete schopnost použít.
I Saw Them
Logické hry - 8x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.
Cool West
Logické hry - 10x
Znáte Angry Birds? hm, hloupá otázka, že? Kdo by neznal Angry Birds. Jestli si rádi zahrajete povedený klon této hry, tak se pusťte do gamesky Cool West. Budete vystřelovat zvířátka a snažit se zničit bandity.
Doodle God
Logické hry - 8x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
The Gentleman: A Soul Adventure
Logické hry - 10x
Vezměte si na starost osudy jednoho gentlemana, který se vydává do světa. Jeho hlavním cílem je projít všemi dveřmi, které na své cestě potká. Jedná se o poměrně zajímavý nápad. Ve hře procvičíte svoje logické přemýšlení i postřeh. Celkově si pro hráče autoři připravili poctivých padesát úrovní, což je velmi pěkné číslo.
Satellite Landing
Logické hry - 23x
Odstraňujte objekty a to tak, aby se satelit dostal co nejblíže k zemi. Snadné to nebude už od první úrovně této hry. Dopředu si rozmyslete, který objekt odstraníte. Tento satelit nesmí spadnout do vody!
Beaver Blocks 2
Logické hry - 21x
Cílem této logické online hry je dostat hranatého bobra k jeho dětem. To provedete správným odstraněním objektů na hracím poli. První úrovně jsou zahřívací, ale brzy přituhne. Čeká na vás 30 náročných levelů.
Arcade Lines
Logické hry - 690x
Skvělá logická minihra Arcade Lines Deluxe je již sice trochu starší, ale stojí za to si ji připomenout. Vaším úkolem je na hracím poli seskupit vždy 5 kuliček stejné barvy, a to vodorovně, svisle, nebo diagonálně.