Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Car Thief Parking
sponzorované odkazy

Car Thief Parking

Hrajete online hru Car Thief Parking

V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...

ovládání hry Car Thief Parking

Klávesnice • 2.93 MB • 1059x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Know your countries - zeměpis online
Ostatní - 22x
Dobře vypadající super vzdělávací hra, ve které budete rozpoznávat hranice států. Hra se hodí pro všechny hráče, zejména pro školáky, u kterých ostestuje znalosti zeměpisu.
War Truck
Ostatní - 238x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Help Me
Ostatní - 23x
Dostaňte postavičku pod světlo, které září z mimozemské lodě. Používejte různé tvory k tomu, abyste postavičku v dané úrovni dostali tam, kam vlastně patří. Tak se do toho dejte a používejte vše, co máte.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 45x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
Origami
Ostatní - 263x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.
Excit
Ostatní - 39x
Tato skvělá hra se odehrává v prostředí microsoft excelu kde jako křížek se musíte dostat do cedulky východ.Ovšem ve hře se můžete zastavit pouze o černé čtverce a obdelníky, které se zde nacházejí.
Angry Chicks
Ostatní - 25x
Znáte hru Angry Birds? Určitě ano. Tak v této super hře budete mít místo ptáčku kuřátka se kterými hážete do objektů a zabijíte ostatní zvířátka. Nasbírejte potřebné skóre. které vás posune dále v této hře.
4 Differences
Ostatní - 23x
Najděte v této hře na každém obrázku, který vám bude ukázat, čtyři rozdíly. Dejte se do toho. Obrázky jsou aktivní, takže tam třeba občas proletí letadlo a na druhém ne. V této super hře se budete skvěle bavit.
Airport Madness 4
Ostatní - 46x
Snažte se v této hře zahrát na dispečera a dávejte si pozor, aby se vám žádné letadlo v této hře nesrazilo. Pusťte se do toho a dávejte si opravdu velký pozor v tom, komu dáváte přednost v letovém prostoru.
Pappas Pizza - podnikání v pizzerii
Ostatní - 116x
Máte rádi pizzu? A přemýšleli jste někdy nad tím, jak se taková pizza dělá a kolik zabere práce? V této hře Pappas Pizza si můžete vyzkoušet provoz jedné rodinné pizzerie. Vždy musíte co nejrychleji připravit pizzu podle zadané objednávky.
Hungry Ducks
Ostatní - 37x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.
The Paint Gunner
Ostatní - 43x
Střílejte pod sebe barvičkami, které vám dodají sílu při skocích nebo když budete skákat. Snažte se těchto barviček moc nevypotřebovat a doběhnout do cíle, za co nejlepší čas. Při každém opuštění úrovně musíte barvy odevzdat.
Burger Run - výborná superhra
Ostatní - 28x
Pracujete na sluné pláži, která je přeplněna turisty. Hladový turisté k vám budou chodit pro burgery, které jim musíte podle jejich představ připravit a prodat. Dokážete se vypořádat s náporem zákazníků?
Bomb Chain
Ostatní - 29x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
3 Pandas
Ostatní - 40x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.