Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
sponzorované odkazy

Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Hrajete online hru Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.

ovládání hry Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

myší, viz instrukce ve hře • 4.4 MB • 430x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bomb of brave boy
Akční hry - 1x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Mad Day
Akční hry - 0x
Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.
Chaos Faction
Akční hry - 1x
Vyberte si svého hrdinu a utkejte se s protivníkem. Na výběr máte několik postaviček a také široký výběr různých lokací, kde bude souboj probíhat. Na hracím poli sbírejte bonusy a hlavně zbraně, kterými soupeře pěkně potrápíte. Hra Chaos Faction se ovládá šipkama, útok je klávesama Z a X.
Sharp Trigger
Akční hry - 0x
Dostanete se na horkou nepřátelskou půdu a musíte si dávat dobrý pozor, abyste neschytali nějakou nepřátelskou kulku. Protivníci se skrývají na každém kroku a jistě si vašeho příletu všimli, takže mějte oči na stopkách a střílejte po všem nepřátelském, co se objeví na hrací ploše. S sebou máte i další dva vojáky.
Ultraman Space Battle
Akční hry - 0x
Poksuste se v této super hře zneškodnit veškeré mechanické nepřátele. Hrajete za robota, který má několik schopností, tak je používejte proti těmto nepřátelům a vyhrajte každou úroveň. Tak se do toho dejte.
Madness Accelerant
Akční hry - 0x
Vaším úkolem v této drtivé střílečce je probojovat se skrz hordy nepřátelských jednotek a poté zabít zlého klauna. Hra se ovládá šipkama, útok je A, skok S, změna zbraně D. Docela masakrózní gamesa, která stojí za zkoušku.
staggy the boyscout slayer 2
Akční hry - 0x
Jako statný bojovník se budete muset v této nechutné hře vypořádat s vesničany, kteří na Vás útočí mnohdy i holýma rukama. Vaše výhoda je ta, že máte meč, kterým můžete vesničany zničit. Jak to uděláte záleží jen na Vás. Takže se pusťte do hry.
Delivery Man
Akční hry - 1x
Ve akční super hře Delivery Man se vžijete do role profesionálního doručovatele tajných zásilek. Problém je, že na vás mají spadeno najatí žoldáci. Vašík úkolem je všechny útočící jednotky zneškodnit. Velmi chytlavá hra.
Armed with Wings
Akční hry - 0x
Zajímavá hra, ve které zažíváte spolu s hrdinou zajímavá bojová dobrodružství. V každé úrovni musíte překonat všechny nepřátele a dojít až na konec. Cestu můžete nejprve prozkoumat vysláním ptáčka. Hra má více než 8 MB, proto se bude načítat delší dobu.
Gear of Defense 2
Akční hry - 0x
Druhý díl úspěšné a kvalitní střílečky Gear of Defense. Opět bude vaším nelehkým úkolem obrana základny před vlnami nepřátelských monster z hlubin vesmíru. Pomocí dvou zbraní zneškodněte všechny cizáky.
Soldier Diary
Akční hry - 0x
Máme tady deník vojáka, který bude muset dělat vše, co je v jeho silách. Dostaňte se pryč přes vojáky. Pokuste se postřílet tyto vojáky před vámi a dávejte si pozor, abyste se někde nezasekli. Tak se do toho dejte.
Deep Freeze
Akční hry - 0x
Navyková skákačka kde jako santa claus ozbrojený pistůlkou, která nepřítele po pár střelách zmrazí až do veklé ledové koule ta se dá poslat na nepřítele a způsobit mnohem větší škody. Z každého zničeného soupeře se objeví bonus, který vám přičte nějaké body..
Zombie Invaders 2
Akční hry - 0x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?
Caribbean Admiral
Akční hry - 0x
Ve hře s názvem Caribbean Admiral se ocitnete v roli důstojníka, který se vydává na moře, aby zlikvidoval veškerou přítomnost pirátských lodí. Hra se odehrává v několika tazích. Nejprve dokončíte ten svůj a snažíte se během něho zlikvidovat některou nepřátelskou loď, aby už nemohla škodit v následujícím boji.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 0x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?