Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
sponzorované odkazy

Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Hrajete online hru Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.

ovládání hry Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

myší, viz instrukce ve hře • 4.4 MB • 3760x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Battle Garden
Akční hry - 7x
Pěkná střílečka pro chlapské hráče. Cílem je vyčistit zahradu od nepřátel. Ti jsou poměrně zdatní a navíc mají oproti vám jednu výhodu - dokáží být částečně neviditelní. V boji vám přijdou vhod lékárničky.
Boxhead More Rooms
Akční hry - 3x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
299 The Lost Spartan
Akční hry - 3x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
Chuck Norris Attack of Ninjas
Akční hry - 6x
Chuck Norris je neohrožený bojovník, o tom žádná. Zálusk si na něj udělala banda zákeřných ninjů, Podaří se vám je všechny zničit a posnídat jejich vnitřnosti?
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 3x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Camper Strike
Akční hry - 18x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
Bullet The Bounty Hunter
Akční hry - 5x
Ocitli jste se ve vesmíru. Vaším úkolem je hnát se za penězi, které vám odebrali když jste spadli. Hoňte všechny kriminálníky na těchto čtyřech planetách mezitím co bojujete a okupujete je.
Im The Man
Akční hry - 5x
Loví vás zombíci. Nenechte se zabít a bojujte, jak nejlépe umíte. Pokuste se udělat vše pro to, abyste přežili. Dejte se do toho a pozabíjejte je. Dostanete z nich peníze, za které si poté koupíte nové zbraně.
Hidden Zombie
Akční hry - 4x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.
The Last Stand 2
Akční hry - 2x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Battle Gear 3
Akční hry - 2x
Ubraňte se nepřátelům v této super hře. Dávejte si pozor, aby vám nezničili základnu. Tak se do toho dejte a vytvářejte stále nové vojáky. Nesmí se vám stát, abyste neměli žádnou armádu, která by vaši základnu ochránila.
Barnville Massacre
Akční hry - 5x
Stala se strašlivá věc a díky tomu se proměnily mírumilovné druhy na vražedné zabijáky. Chystají se přepadnout vaši farmu a zničit jí, což nesmíte ani náhodou dopustit. Proto se chopíte obrany statku se zbraní v ruce. Postupem času si můžete nakoupit lepší vybavení, jelikož i nepřátelé se proti vám zlepšují.
Thing thing 2
Akční hry - 2x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Nuclear Plant 2
Akční hry - 5x
Vaším úkolem je ubránit tuto jadernou elektrárnu a přežít. Nebudete to mít jednoduché, ale určitě se vám to povede. Tak si držte své nepřátele od těla. Dávejte si pozor, aby vás v této super hře nezabili.
Zombie Invaders 2
Akční hry - 2x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?