Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
sponzorované odkazy

Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Hrajete online hru Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.

ovládání hry Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

myší, viz instrukce ve hře • 4.4 MB • 549x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Robot Arena
Akční hry - 0x
Jak už název této nové hry napovídá, jde o bojovku s roboty v jedné velké aréně. Vaším úkolem bude obrana proti dotírajícím nepřátelským robotům. Střílejte přesně a rychle, protože jinak se váš robot odebere do křemíkového nebe.
Bomb of brave boy
Akční hry - 1x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
Zombie Typocalypse
Akční hry - 0x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Kane the Ninja
Akční hry - 0x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Gear of Defense 2
Akční hry - 0x
Druhý díl úspěšné a kvalitní střílečky Gear of Defense. Opět bude vaším nelehkým úkolem obrana základny před vlnami nepřátelských monster z hlubin vesmíru. Pomocí dvou zbraní zneškodněte všechny cizáky.
Super mario sunshine
Akční hry - 0x
Mario, jak ho nejspíš ještě neznáte. V této epizodě dostane speciální soupravu na létání, takže se už nebude muset omezovat na nízké a krátké skákání. Do sytosti si užijete létání i okolních potvůrek.
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 0x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.
Robot Attack - Planet Antares
Akční hry - 0x
Robot Attack - Planet Antares je prvním dílem skvělé flashové superhry. V této akční hře bude vaším cílem zachránit planetu před nepřátelskými roboty.
Tail Spin Air Combat - vzdušné souboje
Akční hry - 0x
Zalítejte si ve válečném stroji a sestřelte co nejvíce nepřátelských letadel. Akční válečná hra Tail Spin vás totiž zavede přímo do ohniska největších leteckých soubojů. Zasedněte za kokpit a vzhůru do boje. Tato superhra se ovládá šipkama, střelba je klávesou F.
Pit Dwellers - zneškodněte příšery
Akční hry - 0x
Horníci v jedné šachtě zaznamenali podivné zvuky, krátce poté byl s nimi přerušen kontakt... Jak sami poznáte, v šachtě se nacházejí pekelné příšery. Vaším úkolem je je všechny zničit. Na pomoc máte laserovou pušku. Snažte se nestvůry trefit do hlavy, za což je více bodů. Hra Pit Dwellers se ovládá myší.
Zombie Situation
Akční hry - 0x
Ubraňte se veškerým zombíkům, kteří se vás snaží zabít. Máte u sebe pouze zbraň se kterou je musíte sestřelit. Tak se do toho dejte a nikoho nepusťte k sobě. Všechny zombíky postřílejte a postupujte stále dále.
Infernal Mess
Akční hry - 1x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.
Splatters
Akční hry - 0x
Snažte se eliminovat veškeré objekty, které na vás létají. V této super hře musíte sestřelit vše, co kolem vás létá. Sbírejte zkušenosti a body, které se vám budou hodit při vylepšování sami sebe.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 55x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Ice cream from space
Akční hry - 3x
Superhra, ve které budete hrát za zmrzlinové monstrum, které ovládá celou řadu nadlidských schopností. Sbírejte srdíčka, kupujte klíče k otevírání hnízd, zabíjejte ostatní monstra a samozřejmě nemůžeme zapomenout na Bossa.