Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
sponzorované odkazy

Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Hrajete online hru Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.

ovládání hry Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

myší, viz instrukce ve hře • 4.4 MB • 417x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombotron 2
Akční hry - 184x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.
Zombie Situation
Akční hry - 37x
Ubraňte se veškerým zombíkům, kteří se vás snaží zabít. Máte u sebe pouze zbraň se kterou je musíte sestřelit. Tak se do toho dejte a nikoho nepusťte k sobě. Všechny zombíky postřílejte a postupujte stále dále.
Soulmech Shinobu
Akční hry - 28x
Staňte se akčním hrdinou a pohybujte se v nepřátelské zóně. Vašim úkolem je ubránit se nepřátelům pouze s mečem v ruce. Dávejte si pozor, aby Vás nezabili dříve než vy je. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Sonny
Akční hry - 2x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.
Boxhead
Akční hry - 14x
Když se na vás valí hordy zuřivých (a k tomu hranatých) zombie, tak nemá cenu moc naříkat. Nejlepší je popadnout nějakou střelnou zbraň a začít je vyřizovat jednoho po druhém. O tom je i tato hra, klasická zombie střílečka.
Cobra Squad 3
Akční hry - 53x
Vrhněte se do bitevní vřavy a chraňte svou základnu před útoky zkušených vojenských jednotek. Třetí díl oblíbené strategické hry Cobra Squad přináší řadu vylepšení a novinek. Dokážete svou základnu ubránit?
Sky Fighters
Akční hry - 34x
V této hře se stáváte pilotem a Vašim úkolem je ničit nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Sbírejte munici a různé bonusy na které po cestě narazíte. Kolik bodů dokážete nasbírat záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Dragon Ball fighting 2
Akční hry - 34x
Pěkná akční skákačka pro milovníky hezky graficky vyvedených plošinovek. V roli udatného hrdiny, který je vyzbrojen ostrým mečem, se vydáte na strastiplnou cestu plnou dobrodružtsví.
Gunbot
Akční hry - 33x
Gunbot je hodně povedená akční střílečka tak trochu ve stylu divokého západu. Čekají na vás tuhé přestřelky s mnoha upgrady, zbraněmi, štíty a dalšími specialitkami.
Miami Zombies
Akční hry - 39x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
Foyle 2
Akční hry - 30x
Ikdyž náhledový obrázek příliš mnoho nenapovídá, tak hra Foyle 2 je vskutku super akční hra. Utkáte se s nepředvídatelnými vetřelci na cizí planetě. Vaším cílem je samozřejmě přežít a získat naději na návrat domů.
Ultimate Assassin 3: Level Pack
Akční hry - 14x
Stal jste se nájemným vrahem. Pokuste se napadnout vaše nepřátele. Můžete se i zneviditelnit nebo také zrychlit svůj běh. Tak se do toho dejte a postupujte stále úrovněmi v této opravdu super hře.
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 1x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 36x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
The Great Tree of Asgard
Akční hry - 28x
Posvátný strom Vikingů musí být bráněn, o což se postará malý létající válečník. Pomozte mu bránit strom před rozmanitými škůdci. Ze začátku si bohatě vystačíte s kladivem, ale později si za ušetřené finance můžete pořídit vylepšené zbraně. Občas musíte dobře zamířit, aby se kladivo trefilo do nepřítele.