Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
sponzorované odkazy

Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Hrajete online hru Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.

ovládání hry Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky

myší, viz instrukce ve hře • 4.4 MB • 3869x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Gorilla Grodd Barrels of Peril
Akční hry - 1418x
Zajímavá plošinovka s Batmanem. Vaším úkolem je porazit gorillu Grodd a zachránit vaše přátele. K dispozici máte zbraně, zbytek závisí na vašem umu a taky trochu na štěstí.
Super M
Akční hry - 2x
Jestli si myslíte, že je to Super Mario, tak jste na omylu. Ani Super Man není správná odpověď. Přichází totiž naše Super Myš! Letíte přes rušné velkoměsto a vyhýbáte se všem mrakodrapům a jiným překážkám.
Jungle Wars
Akční hry - 3x
Přehazujte si granáty mezi vašimi vojáky a pokuste se hodit granát na nepřítele. Pokud se vám to nepodaří a v této super hře vyházíte veškeré granáty, tak v prohráváte a celou úroveň musíte opakovat.
They Came from Planet Earth
Akční hry - 8x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 120x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.
Abduction
Akční hry - 3x
Staňte se alespoň na chvíli jedním ze členů mimozemské civilizace, která se rozhodla unést co největší počet lidí. Za tímto účelem dostanete k dispozici vesmírnou loď, ze které můžete paprskem posbírat lidi na planetě. Musíte si občas dávat pozor na nebezpečí. Vyzvedávat do vzduchu můžete různé předměty.
Void Gunner
Akční hry - 2x
Jste střelec v kosmické lodi, která převáží důležité náklady. Vaším úkolem je dovést loď až do cíle a přitom zničit útočící lodě. Po každé misi můžete vylepšovat zbraně.
Zombie Wrangle
Akční hry - 6x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Vampire Cannon
Akční hry - 3x
V děle máte umístěného upíra, se kterým musíte sestřelit lidi. Dávejte si však pozor, abyste nenarazili na kněze, protože potom musíte celou úroveň opakovat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
AZ Tanks
Akční hry - 33x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 4x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Zombie at the Gates
Akční hry - 3x
V této hře hrajete za krále, který musí sbírat různé mince a suroviny. Dávejte si hodně velký pozor na zombíky, kteří vás budou chtít zničit. Po každé úspěšne úrovní si můžete vše vylepšit. Tak se do toho dejte.
Anti Christ Robot
Akční hry - 4x
Cílem této akční hry je v roli robota tropit zlo a odolávat útoku policistů. Robota ovládáte šipkama, mezerníkem je střelba, klávesou B házíte granáty a klávesou V je útok. Hra má 10 MB, proto se bude déle načítat.
Railroad Rampage
Akční hry - 4x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.
Metro 2033 Random Battles
Akční hry - 66x
Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.