Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob

Hrajete online hru Snail Bob

Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.

ovládání hry Snail Bob

Myš • 4.33 MB • 933x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Všední den
Logické hry - 4x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Devils Leap
Logické hry - 1x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 2x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
Nimble Knight
Logické hry - 2x
Velmi dobrá logická super hra, ve které budete se svým hrdinou posouvat kameny s cílem dostat se ven. Nebude to tak snadné, protože na vás číhají monstra, nezvyklé kameny, výtahy, trámy, pily a nechybějí ani smrtelné pasti.
Rickshaw Jam
Logické hry - 2x
Rikšové v Indii to nemají jednoduché. Obzvlášť v hustém provozu je umění prokličkovat mezi auty a najít si cestu ven. V této superhře musíte posunovat auta svisle a vodorovně tak, aby se rikša mohl dostat ven... Rickshaw Jam je povedená logická hra.
Water Werks
Logické hry - 2x
Snažte se za pomoci vody dostat jednotlivé míčky do koše ve hře Water Werks. Máte k dispozici hasičskou hadici, ze které stříkají proudy vody, s nimiž můžete zatlačit na určité předměty, aby se koule mohly dostat na místo určení. Celkově si zahrajete poměrně slušný počet na sebe navazujících úrovní se slušnou hratelností.
Crash down
Logické hry - 4x
Výborná logická hříčka, ve které půjde opět o odstraňování barevných trojic kostiček. Ty ale postupně zespodu narůstají, a tak po chvíli vůbec nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nedopusťte aby vyšplhaly nahoru.
Atlantis Quest
Logické hry - 18x
Atlantis je dalším zástupcem tzv. "3 stejné symboly vedle sebe" online her. Tím je řečeno vše. Skládáte symboly vedle sebe, pomáháte si bonusovými předměty a postupně skládáte z jednotlivých dílů tajemný artefakt.
Awesome Builder
Logické hry - 4x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
Isora
Logické hry - 2x
Isora je pěkná logická superhra s jednoduchým námětem. Vaším úkolem je projít všechna políčka na hrací ploše tak, abyste se opět vrátili na výchozí pozici. Hra se ovládá šipkama. První úrovně jsou jednoduché, ale později začne přituhovat...
Mahjong Connect 2
Logické hry - 66x
Nejrůznějších mahjongů tu máme opravdu dost. Některé jsou hratelností horší, jiné lepší. K těm druhým patří i tahle logická super hra. Pravidla jsou stále stejná - odebírejte dva stejné hrací kameny, které však nejsou blokovány jinými kameny.
Boombot
Logické hry - 6x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.
Rop
Logické hry - 4x
Oddychová jednoduchá gameska s názvem Rop. Vaším úkolem je spojovat body tak, abyste sestavili zadaný tvar. Je to sice lehčí superhra, ale ideální na takové to malé uklidňující hraní třeba v kanceláři.
Gem Match Deluxe
Logické hry - 6x
Jste-li fanoušky klasického bejeweled, tak si v této hře přijdete dozajista na své. Hra je to jednoduchá, ale velmi zábavná a skvěle hratelná. Na hrací ploše hledejte stejné symboly. Do dalšího levelu postoupíte, pokud odstraníte všechna červená pole.
Bounzy Halloween
Logické hry - 3x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.