Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob

Hrajete online hru Snail Bob

Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.

ovládání hry Snail Bob

Myš • 4.33 MB • 104x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kahoots
Logické hry - 0x
Logická minihra s příjemnou grafikou a nezbedným klokanem, který hledá cestu ke dveřím. Jako pomocník při tomto hledání budete sloužit vy. Dobře přemýšlejte, jak dostat klokana ke dveřím.
Clusterz
Logické hry - 0x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Pupzzle
Logické hry - 0x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
The Mopples
Logické hry - 1x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Diamond Rush
Logické hry - 3x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Bombs Vacation
Logické hry - 0x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.
Mahjong Tower
Logické hry - 4x
Všichni jistě znáte výbornou logickou hru z Asie, Mahjongg. V téhle hře jsou ale hrací kameny uspořádány do tvaru věže, a vaším úkolem je odebrat všechny po dvojicích. Samozřejmě ty vespod musíte nejdřív uvolnit.
The Time Trap
Logické hry - 17x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.
Compulse
Logické hry - 1x
Graficky strohá, ale o to víc hratelnější a zábavnější online hra. Vaším úkolem je navést kuličku tak, aby se dostala do teleportu. Ke změně směru kuličky použijte různé objekty. Hra se ovládá myší.
Paintworld 2: Monsters
Logické hry - 0x
Na začátku druhého pokračování hry Paintworld budete svědky krátkého videa, z něhož poznáte, o co vlastně jde. Následně se dostanete do první mise. V každé z misí potřebujete dát dohromady všechny barevné příšerky, které se nacházejí na hrací ploše. Autoři si pro hráče připravili celkem slušný počet úrovní.
Vector
Logické hry - 0x
Jednou se všichni na střední budete učit, co jsou vektory, a věřte mi, že to budete nenávidět. Tahle hra je tady naopak pro vaše pobavení. Grafika zastarale laděná nerazí ale ta hratelnost je na překvapivě vysoké úrovni.
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 0x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Peg Solitaire
Logické hry - 1x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Good Daddy 2
Logické hry - 0x
Správní tatínkové milují své ratolesti jako nic na světě, udělají samozřejmě vše pro jejich dobro. Jako například táta v této online hře. Jeho synáček se snaží dojít včas do školy, ale jako na potvoru je cesta plná překážek. Pomůžete mu?
Perfect Balance 3: Last Trials
Logické hry - 0x
Třetí díl oblíbené serie logických her Perfect Balance, tentokrát rozšířený o neuvěřitelných 40 nových levelů. Vaším zadáním je vyvážit všechny objekty tak, aby se nezřítily. Je to prima hra na postřeh a rovnováhu. Nezapomeňte si zahrát i předchozí díly této super herní kolekce.