Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob

Hrajete online hru Snail Bob

Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.

ovládání hry Snail Bob

Myš • 4.33 MB • 1473x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
hra v Unity3D
Prison Escape Puzzle
Logické hry - 7x
Velmi parádní a důmyslně navržená superhra z prostředí věznice. Jste uvězněni v cele a vaším úkolem nebude nic menšího než se z vězení dostat ven na svobodu. Vyřešte útěk pomocí různých předmětů. Hra je v Unity.
Escape from Jay is Games
Logické hry - 8x
Povedená úniková online hra s pěknou grafikou. Pokud jste si oblíbili přemýšlení u escape her, ve kterých máte za úkol najít cestu ven z uzavřené místnosti, tak si tuto hru zamilujete. Hledejte skryté předměty a způsob, jak se dostat na svobodu.
Diamond Rush
Logické hry - 17x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Battlegrounds 2
Logické hry - 2x
Vydejte se na pustý ostrov. Zde budete zakládat nový život. Jenže k tomu, aby s vám to povedlo, musíte mít hlavně pod čepicí. Budete mít jenom pár věcí, které musíte správně použít a tím celý koloběh života spustit.
Tower Solitaire
Logické hry - 2x
Velmi pěkný solitér v podobě flashové hry. Postupně přesouvejte karty dokud máte nějaké v balíčku. Snažte se postavit středověkou věž - toho docílíte postupným skládáním karet tak, jak jdou po sobě. Tahle hra je poměrně jednoduchá, ale pokud budete chtít dosáhnout na nejvyšší skóre, tak to tak snadné nebude.
Get the Weight
Logické hry - 1x
Již v úvodu hry Get the Weight zjistíte, že autoři si pro hráče připravili opravdu nezvykle vysoký počet úrovní. Je to způsobeno také tím, že jednotlivé mise nejsou příliš náročné na tvorbu, a proto si autoři mohli dovolit hráče takto zásobit. Dostanete váhu, na které musíte správně vyvážit závažím hmotnost předmětu.
Gems - super logická gameska
Logické hry - 4x
Perfektní logická hra Gems řádně potrápí vaše mozkové závity. Na hracím poli musíte seskupovat alespoň 3 symboly stejné barvy. Tentokrát ale nepůjde o řazení do řady nebo diagonálně, ale tak aby tři symboly tvořily vzájemně trojúhelník. Při každém tahu otáčíte najednou třemi políčky, můžete si zvolit směr.
SeppuKuties
Logické hry - 6x
V této hře povede zvířátka k jejich potravě. Pro otevření překážek sbírejte klíče a pro postup do dalšího kola musíte získat vždy zlatý ořech. Vaše cesta se neobejde bez ztráty na životech. Kolik zvířátek dovedete do konce?
Totem Balls
Logické hry - 1x
Vaším úkolem v této hře je trefit všechny totem balónky a to tak, že vystřelíte kuličku z vašeho kanónu. Jste limitování počtem balónku na střelu. Tak se do toho dejte a hlídejte si to.
Paper Cannon 2
Logické hry - 4x
Použijte papírový kanón ke zničení všech podivných potvůrek. K postupu do další úrovně nesmí být v bludišti žádná cizí živá jednotka. Dalším úkolem je ochrana nevinných bytostí. Využijte všechny své herní schopnosti v této logické superhře.
Golden Squirrel 2
Logické hry - 7x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
Castle of card
Logické hry - 4x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
Cheese Hunt
Logické hry - 2x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Cannon dog
Logické hry - 911x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Nodes 2
Logické hry - 1x
Výborná hra, kde si procvičíte nejenom rychlost svého logického uvažování, ale také se i přímo královsky pobavíte. Rozestavte laserové emitory tak, aby svými paprsky pokryly všechny body a aktivovali další level.