Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob

Hrajete online hru Snail Bob

Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.

ovládání hry Snail Bob

Myš • 4.33 MB • 1406x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
ColourTris
Logické hry - 6x
Zajímavě pojatý tetris. ColourTris je hra, ve které je vaším úkolem spojit kuličky stejné barvy a různých kombinací barev. ColourTris je zábavná forma hry, jak pochopit teorii barevných schémat a harmonie barev.
Rebound
Logické hry - 1x
Balonek Fluffit je uvězněn v jakési záhadné zahradě. Vaším úkolem v této logické hře je dostat Fluffita ven. Postavte různé překážky a využijte dalších předmětů tak, aby se Fluffit po vystřelení z děla dostal k východu. Ovládání je hezky vysvětleno přímo ve hře.
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 2x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Galactic Gems 2: Level Pack
Logické hry - 3x
Spojování 3 stejných krystalů, dosahování nejvyššího skóre, užívání si herní zábavy... to na vás čeká v rozšíření hry Galactic Gems 2. Je pro vás připraveno 30 nových úrovní, ve kterých si budete muset poradit s barevnými krystaly. Výborná hra do kanclu, když je šéf pryč.
Mad Bombs
Logické hry - 2x
Ve hře Mad Bombs se setkáte s poměrně netradičním nápadem. Dostanete totiž možnost ovládat malé výbušniny, které se dokážou pohybovat. Aby vybouchly, musíte je napřed zapálit ohněm. Cílem hry je zlikvidovat zombie. Hra obsahuje celkem slušný počet úrovní, během nichž si dobře procvičíte svoje logické uvažování.
Zombies Time
Logické hry - 7x
Naprosto výborná logická hra, která je v zombíkovském stylu a nabízí celkem 24 pěkně navrhnutých úrovní. Cílem je infikovat zombie virem všechny lidi. Samozřejmě to nebude snadné, protože lidičkové mají své doktory a také vojáčky.
Blow Things Up 2
Logické hry - 1x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Music Box of Life 3
Logické hry - 17x
Zajímavé již třetí pokračování logické hry, ve které bude vaším úkolem najít rozdíly ve dvou na první pohled stejných obrázcích. Celkem na vás čeká 12 obrázků. Pokud vše dohrajete, uvidíte hezký láskyplný příběh.
Turkey Slice
Logické hry - 3x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Poco2 Escape
Logické hry - 30x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 4x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Simple Motions
Logické hry - 6x
Používejte různé vychytávky této hry k tomu, abyste kuličku dostali vždy k červenému praporku. Dejte se do práce a sbírejte různá kolečka, což je vlastně vaše skóre. Tak se do toho opřete a ukažte, jak se to hraje.
Army Stacker
Logické hry - 2x
Pokud se rádi zábavně trápíte u logických super her, tak tu jednu bezvadnou máme. Cílem této hry je umisťovat herní prvky tak, aby se poslední umístěný objekt dotýkal zelené hranice. Podaří se vám projít všemi levely s úspěšností tří hvězd?
Zombie Charm
Logické hry - 4x
Propojte v této hře všechny zombíky pomocí těchto karet. Snažte se tyto zombíky v této super hře proměnit v člověky. V pozadí hraje zvláštní hudba. Tak se do toho dejte a snažte se úroveň splnit za co nejlepší Čas.
Idiot test 4 - jak jste na tom?
Logické hry - 1x
Je tu další test vaší pozornosti. Opět budete řešit úlohy, které se budou snažit zmást váš mozek ;-). Dejte si pozor a zadání si pečlivě přečtěte, nebo se vám zobrazí "You are completely Idiot" :).