Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob

Hrajete online hru Snail Bob

Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.

ovládání hry Snail Bob

Myš • 4.33 MB • 188x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 27x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Boombot
Logické hry - 14x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.
Boom Ballon
Logické hry - 11x
Snažte se odstřihnout veškeré balónky z řetězů. Musíte veškeré tyto balónky popraskat. Hra má hned několik úrovní. A je zapotřebí, abyste u této hry trošku uvažovali. Čím větší úroveň, tím to pro vás bude v této super hře těžší.
Blockgineer 2
Logické hry - 24x
Rozmístěte objekty tak, aby se kulička dostala do dveří, které vás dovedou do další úrovně. Pokuste se udělat vše pro to, aby se tam dostala co nejrychleji, protože za to dostanete nejvíce hvězdiček.
Feed the Animals
Logické hry - 31x
Zajímavá oddychová online hra se zvířaty. Vaším úkolem bude tato zvířata nakrmit. To provedete vystřelením jídla z kanónu. Je důležité velmi dobře mířit a přemýšlet, jinak bude zvěř hladová a pro vás hra skončí neúspěchem.
Georganism 3
Logické hry - 32x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.
Red Ball 2
Logické hry - 193x
Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.
Harry Quantum 2: Unmasked
Logické hry - 13x
Máme tady detektiva, který musí vše vyřešit. Na začátku mu přišel balík s instrukcemi co máte dělat. Jste detektiv, který na to všechno musí přijít. Pokud budete chtít odejít z vaší kanceláře, tak nezapomeňte na kameru.
Lost Memory
Logické hry - 39x
Probudili jste se v pokoji, který vůbec nepoznáváte a ještě k tomu nefungují světla a dveře jsou zamčené. Využijte veškeré prostředky, které jsou k nalezení v tomto pokoji a dostaňte se pryč.
Must Escape the Shopping Mall
Logické hry - 42x
Vánoce jsou v plném proudu a vy, coby zaměstnanec hypermarketu, ještě pracujete. Než jste však stačili, co se vlastně děje, tak všichni zaměstnanci odešli a samozřejmě za sebou zamkli. Na vás je, abyste našli cestu ven z nákupního střediska.
Mindfields 2204
Logické hry - 11x
V roli tankového jezdce se budete snažit dostat z místa, kde začnete do místa, kde se musíte dojet.Cesta je ovšem plná všelijakých překážek, zbraní,různých vozidel a nepříjemností.Dokážete se dostat tam kam potřebujete ?
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 36x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
Candy corner
Logické hry - 15x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 48x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
Monkey Go Happy Adventure
Logické hry - 41x
Je tu další část úspěšné herní ságy Monkey Go Happy (2, Marathon, Xmas Time), tentokrát je díl plný dobrodružství. Vaším úkolem bude najít truhlici s hračkami, které opičkám ukradl zlý král. Vydejte se tedy na dobrodružnou cestu a pomocí myši zkoumejte všechno kolem vás. Podaří se vám opičky opět rozveselit?