Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob

Hrajete online hru Snail Bob

Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.

ovládání hry Snail Bob

Myš • 4.33 MB • 144x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Shift 2
Logické hry - 0x
Tohle je důstojné pokračování úžasně zpracované logické hry Shift. V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné.
Castle Solitaire
Logické hry - 1x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Orcs Attack
Logické hry - 0x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Shift
Logické hry - 0x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Solitaire - Farm Edition
Logické hry - 0x
Vychází farmářská edice tradiční karetní hry známé pod názvem solitaire. Musíte hledat možnosti, jak se zbavit jednotlivých karet a přiřadit je do správné oblasti. Zahrát si můžete na jednoduchou nebo na těžkou obtížnost. Pod černou kartu můžete schovat jen červenou a stejně tomu je i v opačném gardu.
Cat Around Europe
Logické hry - 0x
Máme tady kočku, která oběhne celý svět. Vaším úkolem je k ní dostat pizzu, v co nejkratším možném času. Čím rychleji to stihnete, tak tím více bodů získáte. Odstraňujte objekty, které brání v průchodu této pizzy.
Ancient Blocks
Logické hry - 0x
Další mysl osvěžující online hra na oblíbené téma spojování stejných kuliček. Otestujte své schopnosti v této jednoduché online hře. Zkuste vytvořit linky s pouze jednou barvou kuliček. S hrou si užijete kopec legrace a nemusíme ani zmiňovat, že jde o docela návykovku.
Numbers
Logické hry - 0x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
2012 Shelter
Logické hry - 0x
Poté co tento hrdina přežil apokalypsu v roce 2012, tak je vše ve vaších rukou. Dokážete se dostat z podzemí a začít nové lidstvo v době zlaté? Ukažte se v této super hře, jak umíte veškeré katastrofy napravit.
Blockoban
Logické hry - 0x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
Dodge the Squares
Logické hry - 0x
Zajímavá logická či spíše postřehová superhra pro bystré hlavy. Hýbejte kurzorem a vyhýbejte se obrazcům na hracím poli. Ze začátku je to poměrně snadné. S rostoucím kurzorem a rychlostí je to však pěkná makačka. Pokuste se vytvořit nejvyšší skóre.
Battleship The Beginning
Logické hry - 0x
Máte v oblibě klasickou hru Lodě? Pokud ano a chcete si vyzkoušet počítačové zpracování, pak neváhejte. Tato hra funguje na velice zajímavém principu a se skvělou grafikou. Nejprve musíte umístit svoje lodě takovým způsobem, aby je protivník neodhalil a následně se snažíte sestřelit oponentovy skryté lodě.
Nutty Mania
Logické hry - 1x
Vaším úkolem v této hře je odpálit tuto veverku pro její oříšky. Musí se vám podařit sběr těchto všech oříšků, abyste se poté dostali do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Demolition City
Logické hry - 0x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Go Home Ball
Logické hry - 1x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.