Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Space Lines
sponzorované odkazy

Space Lines

Hrajete online hru Space Lines

Pokuste se střílet do hadího kolečka, ve kterém proudí barevné kuličky. Z děla musíte vlastní kuličky vystřelit a dostat alespoň tři vedle sebe. Pokud se vám to nepodaří a celý ten had dorazí až k vám, tak končíte.

ovládání hry Space Lines

Myš • 0.24 MB • 186x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Skeleton Park
Ostatní - 1x
V této hře je Vašim úkolem ukrást psům jejich kosti. Samozřejmě že si to nenechají líbit a půjdou vám tvrdě po krku. Musíte posbírat všechny kosti dřív, než vás dohoní. Pokud se setkají dva psy, tak se poperou a Vy od nich budete mít na chvíli pokoj.
Zombie Punch
Ostatní - 1x
Vaše střední škola byla převrácena naruby. Snažte se v této hře přežít. Používejte vaše ruce k tomu, abyste zneškodnili veškeré zombie, kteří po vás půjdou. V této super hře naleznete opravdu hodně zábavy.
Avalanche Climb
Ostatní - 3x
Tato propracovaná hra disponuje svou plynulostí a propracovaností.V roli živého obdelníku se budete snažit utéci před kapalinou, ketrá vás může zabít, tím že budete přezkakovat na čtverce různé velikosti.
Paris Oh Paris
Ostatní - 1x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
Dressup Rush - hra pro holky
Ostatní - 0x
Superhra, která zabaví především mladé dívky a slečny. Otevřeli jste si nový obchod s moderním oblečením a první zákazníci již přicházejí... Obslužte je, vyinkasujte peníze a užijte si super zábavu.
Sitekick Factory
Ostatní - 0x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.
Wild Kite
Ostatní - 0x
V minihře Wild Kite si vyzkoušíte, jaké je to pouštět draka. Hra si ve své obtížnosti nic nezadá s pouštěním opravdového draka někde venku na louce. Vaším úkolem je provést draka po znázorněné dráze.
Balloon Bombardier
Ostatní - 1x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Spitwad - souboj s flusačkama
Ostatní - 0x
Taky jste ve škole stříleli papírové náboje z tužky, tzv. versatilky? V této online hře si to můžete virtuálně zopakovat. Jedná se o souboj buď proti počítači, a nebo proti druhému hráči. Je nutné dobře odhadnout směr a sílu vyflusnutí :-).
Ufo joe
Ostatní - 1x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Pay the Food
Ostatní - 3x
Zajímavá super hra, která dokonale prověří vaši pozornost a paměť. Ve hře vystupuje chlapec, který má vždy nějaké mlsné přání. Vaším úkolem je si vše zapamatovat a pak splnit objednávku.
Udi 2 - Enjoy the Flight
Ostatní - 2x
Udimu ujel autobus do školy, a tak poprosil svého tatínka jestli by ho neodvezl autem. Tatínek na jeho prosbu přistoupil. Jenže to chudák Udi nevěděl, že ho tatínek nakopne, aby do školy doletěl.
Beach Coffee
Ostatní - 0x
Staňte se na pár dnů krásnou servírku, která má za úkol obsluhovat své zákazníky na slunné pláži. Přijímejte objednávky, noste svým zákazníkům jídlo a pití a taky je nechte zaplatit. Vše ale musíte dělat rychle a přesně.
Santa Airplane
Ostatní - 1x
Santa letí ve svém letadle a musí posbírat veškeré dárečky, aby je mohl doručit dětem. Dávejte si přitom pozor na zlá letadla, která vás budou chtít zničit. Pokud nebudete stíhat, tak si hru můžete na chvíli zpomalit.
Unlimited Rescue
Ostatní - 1x
Obrovská vlna zničila vesnici a vaším úkolem je tyto lidi zachránit. Naložte veškeré vesničany na vaší loď. Dávejte si obrovský pozor, abyste nenarazili na kámen nebo se nedostali do pole elektrické sítě.