Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Space Lines
sponzorované odkazy

Space Lines

Hrajete online hru Space Lines

Pokuste se střílet do hadího kolečka, ve kterém proudí barevné kuličky. Z děla musíte vlastní kuličky vystřelit a dostat alespoň tři vedle sebe. Pokud se vám to nepodaří a celý ten had dorazí až k vám, tak končíte.

ovládání hry Space Lines

Myš • 0.24 MB • 101x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Poker Machine
Ostatní - 38x
Zahrajte si tuto bezvadnou karetní hru Poker. A jak už se tak říká: kdo nehraje nevyhraje. Vyzkoušejte své pokerové dovednosti.
Paid Parking
Ostatní - 25x
Zaparkujte vaše vozidlo na parkovací místo. Potřebujete posbírat veškeré mince k tomu, aby se vám otevřelo další parkoviště. Vyhýbejte se vrážením do lidí. Máte limitovaný počet na to, abyste úroveň vyčistili.
Four Nations Bending Ball Tournament
Ostatní - 39x
Zajímavá online hra s orientálním nádechem. V jednotlivých zápasech musíte střílet míč na stranu protivníka, v nejlepším případě dát gól. Pokud soupeři nasázíte pět gólů v alespoň 2 kolech, vyhráli jste. Během hry můžete využívat nejrůznějších bonusů.
Burger Run - výborná superhra
Ostatní - 28x
Pracujete na sluné pláži, která je přeplněna turisty. Hladový turisté k vám budou chodit pro burgery, které jim musíte podle jejich představ připravit a prodat. Dokážete se vypořádat s náporem zákazníků?
Boom Town
Ostatní - 12x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Pizzashack - obsluha ve fast foodu
Ostatní - 35x
Pokud jste nikdy nebyly na brigádě ve fastfood restauraci, v této hře si to můžete vyzkoušet. Ve hře Pizzashack pracujete jako obsluha a plníte nejrůznější přání zákazníků. Je důležité, aby každý zákazník dostal to, co skutečně chtěl. Ve hře je pěkný návod, takže si budete brzy vědět rady.
Dressup Rush - hra pro holky
Ostatní - 29x
Superhra, která zabaví především mladé dívky a slečny. Otevřeli jste si nový obchod s moderním oblečením a první zákazníci již přicházejí... Obslužte je, vyinkasujte peníze a užijte si super zábavu.
Kings win
Ostatní - 18x
Dva králové se kdovíproč nějak nepohodli, a tak to teď řeší velikou námořní bitvou. V čele modré strany budeš stát ty a snažit se potopit dělovými koulemi potopit všechny nepřátelské lodě. Miř přesně.
Stardrops
Ostatní - 35x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Driving School GT
Ostatní - 44x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 42x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Jumping Bananas 2
Ostatní - 86x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
The Flood
Ostatní - 19x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Sling
Ostatní - 34x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Sheriff Callie Washing Toys
Ostatní - 58x
Zajímavá a docela unikátní superhra, ve které budete pomáhat kočičímu šerifvovi s praním a sušením prádla. Nejprve se tedy pusťte do praní věciček, jakmile je tato fáze hotová, nechte věci usušit a vraťte je zpět.