Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Red Sofa Room Escape
sponzorované odkazy

Red Sofa Room Escape

Hrajete online hru Red Sofa Room Escape

Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.

ovládání hry Red Sofa Room Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.28 MB • 3814x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Casper haunted
Logické hry - 7x
Stylová logická hříčka, ve které se setkáte se známým Casperem. Tenhle duch má za úkol ochránit svou kámošku před ostatními zlými duchy, a tak se snažte přesouvat předměty tak, abyste jí zajistili bezpečí.
Angry Alarmo
Logické hry - 4x
Zajímavá herní záležitost, ve které se budete snažit zbourat budovy omezeným množstvím střel. Dobře zamiřte a promyslete výstřel. Myslíte, že máte na to, abyste zneškodnili piráty v budovách a posléze zachránili rukojmí?
Clix Puzzle
Logické hry - 8x
Clix Puzzle je jednoduchá logická minihra, která vás ale bude bavit pěkně dlouho. Vaším úkolem je zastavět hrací pole všemi kameny tak, aby bylo zakryto každé políčko. Tato hra vypadá na pěkný zásek :-).
Bottle on Head
Logické hry - 7x
Odstřelte z těchto hlav tyto láhve. Tato hra má několik skvělých úrovní. Tak se do toho dejte a namiřte šipku správně na tyto láhve. Odpalte tyto láhve pryč z plochy.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 3x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Disaster Will Strike 2
Logické hry - 15x
Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.
Jellydad Hero
Logické hry - 22x
Zajímavá logická webhra, ve které budete hledat dvojice stejných obrázků. Cílem pak bude vyprázdnit celé hrací pole. Ve hře můžete vyměňovat jednotlivé kameny a usnadnit si tak práci. Ovšem pozor - vyměněné kameny poté musí vytvořit trojici.
Hapland 2
Logické hry - 5x
Tohe je druhý díl Haplnadu, což je logická hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji pro chvíle volna.
Pearls Before Swine 2
Logické hry - 6x
Vašim úkolem v této hře je sbírat perly ze soupeřovy ruky. Můžete jich sebrat kolik chcete, ale nikdy nesmíte sebrat v jednom kole perly z různých řad. Dejte si pozor, aby jste si nevzali poslední perlu. Pokud na Vás zbyde poslední perla, prohráváte.
Gem Fusion
Logické hry - 2x
Dejte v této super hře veškeré kamínky k sobě. Vaším úkolem je poskládat tyto kameny k sobě, abyste získali jeden velký. Tak se snažte a nasbírejte si tak nějaké to skóre. Dávejte si pozor, abyste nezaplnili místo zbytečnostmi.
Blow up
Logické hry - 6x
Další z logických her, jejichž hlavním cílem je spojovat roztomilé barevné kuličky dohromady. Pokud složíte alespoň trojici stejné barvy, tak zmizí z herního pole. Takhle se snažte odstranit všechny.
Protect Tommy 2
Logické hry - 1915x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
Aequilibrium 2
Logické hry - 8x
Povedená super hra na přemýšlení. Cílem je dostat se do stavu, kdy na ploše stále zůstávají zelené dílky a zároveň jsou pryč všechny oranžové dílky. Není to tak snadné, protože musíte neustále udržovat rovnováhu.
Demolition City
Logické hry - 4x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Bubble Eraser 2
Logické hry - 3x
Dobrá logická online hra s bublinkama. Cíl hry je poměrně jednoduchý - vyzmizíkovat postupně všechny bublinky z hrací plochy. Ideální oddychová online hra pro zimní dlouhé večery.