Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Red Sofa Room Escape
sponzorované odkazy

Red Sofa Room Escape

Hrajete online hru Red Sofa Room Escape

Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.

ovládání hry Red Sofa Room Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.28 MB • 781x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Suspense 2
Logické hry - 1x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Sym-a-Pix Light
Logické hry - 34x
Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.
Donutosaur
Logické hry - 1x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Murphys Gesetz 3
Logické hry - 3x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána přímo v jeho kanceláři.
Rolling Hero 2
Logické hry - 2x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Aurum
Logické hry - 0x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Cubic Shoot
Logické hry - 2x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Armor Picross 2
Logické hry - 1x
Picross je hodně zajímavá a chytlavá logická hra. Vaším úkolem je na hrací ploše označit místa, na kterých jsou schovány kameny. Čísla po stranách hracího pole vám udávají, kolik je v dané řadě nebo sloupci kamenů. Např. 5 vlevo znamená, že je v řadě 5 kamenů za sebou. Např. 1-1 nahoře znamená, že jsou ve sloupci dva kameny oddělené mezerou. Každopádně doporučuji podívat se na instrukce přímo ve hře.
Folds
Logické hry - 0x
V Japonsku vytvořili ze skládání ubrousků skoro umění, kterému se říká Origami. Vznikají tak nejrůznější tvary a právě jejich skládání si můžete vyzkoušet v rámci hry s názvem Folds. Hra automaticky počítá, na kolik procent se hráčovi podařilo splnit zadání. Celkově se můžete těšit na slušnou porci úrovní.
Doors Out of Office
Logické hry - 0x
Právě se nacházíte v kancelářích a už se přibližuje čas, kdy byste měli jít domů. Pomozte úředníkovi, aby se pokaždé dostal z místnosti dveřmi. Ne vždy se však jedná o snadnou úlohu, protože narazíte na nejrůznější překážky a lidi, kteří by se mohli pokusit vaši cestu zastavit. Občas bude nutné hodně zapřemýšlet.
Mummy Blaster
Logické hry - 1x
Rozmístěte bomby na správná místa, aby vše spadlo na tyto mumie a vy se pak dostáli dále v těchto úrovní. V této super hře je téchto mumií opravdu hodně, tak se je hlavně snažte odstranit.
Mahjong Link
Logické hry - 65x
Her na téma mahjong už bylo vytvořeno snad sto tisíc... Mezi ty zdařilejší herní kousky patří i tahle verze slavné čínské hry. Cílem je z hrací plochy postupně odstranit dvojice stejných kamenů, které ovšem nesmějí být nijak blokované.
Meeblings Player Pack 1
Logické hry - 1x
Vaším úkolem je udělat vše pro to, abyste dostali tohoto modrého hrdinu pryč z plochy. Pokuste se odpálit svého kamaráda, aby vám shodil veškeré objekty a to tak, aby tyto objekty odhodili vašeho modrého hrdinu, a tak ho zachránili.
Ultimate Ninja
Logické hry - 2x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Demolition City 2
Logické hry - 0x
Perfektní pokračování demoliční hry, ve které budete v každé úrovni mít za cíl zničit budovu. A jak to provedete. Dobře promyslete rozmístění náloží, poté uvidíme, zda se konstrukce sesune k zemi.