Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Red Sofa Room Escape
sponzorované odkazy

Red Sofa Room Escape

Hrajete online hru Red Sofa Room Escape

Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.

ovládání hry Red Sofa Room Escape

myší, viz instrukce ve hře • 0.28 MB • 1560x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tokyo Guinea Pop!
Logické hry - 2x
Trojice křečků si v klidu svojí klece kouká na televizi, když tu se náhle objeví reportáž, že v japonském hlavním městě Tokyo se objevil tajuplný cizinec, který unesl všechna zvířata z tamní ZOO. Křečci nelení a vydají se uneseným druhům na pomoc. Přesně v tuhle chvíli se jich ujmete a pokusíte se osvobodit všechna zvířátka.
Gridlock
Logické hry - 3x
Gridlock je zřejmě jedna z nejlepších logických her, kterou si můžete zahrát. Princip vychází ze hry Rush Hour. Vaším úkolem je posunovat šedé obdélníky tak, abyste dostali ven modrý obdélník. Je to jednoduché, ale pekelně chytlavé.
Dangerous Treasures
Logické hry - 17x
Zdařilá webová gameska, která pěkně prověří vaše dovednosti a schopnost rychlého přemýšlení. V jednotlivých úrovních máte za úkol sebrat všechny mince, které jsou důmyslně rozesety po celém hracím poli.
Super Stacker 2
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 1x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Monster Basement
Logické hry - 3x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?
Cubic Shoot
Logické hry - 3x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Checkers Classic
Logické hry - 11x
Jste připraveni na jednu z nejpopulárnějších stolních her? Ano, jedná se o hru Dáma. Potrapte mozek a snažte se porazit soupeře. Musíte dobře promyslet všechny tahy, abyste vyřadili všechny soupeřovy kameny. Dokážete vyhrát na nejvyšší obtížnost?
Hangman Flash
Logické hry - 4x
V této hře jde o klasiku mezi hrami. Budete hádat písmena a slova. Avšak při chybě se postupně skládají dílky šibenice... a jakmile bude oběšenec celý, končíte. Myslíte, že zvládnete všechny herní kola?
Snoozleberg ep2
Logické hry - 4x
A opět se setkáváme s našim náměsíčným hrdinou, panem Snoozlebergem. I tentokrát mu budete muset pomoci projít celou hru bez újmy, přitom když bude ve spánku. Odstraňujte všechny překážky a pomozte mu se nevzbudit.
The Blue Beanie
Logické hry - 6x
Pomozte malé roztomilé příšerce v nalezení modré čepičky, kterou ji ukradl obrovský pták. Budete muset překonat mnoho nástrah, které na Vás čekají. Záleží jen na Vás, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Kamikaze Blocks
Logické hry - 1x
Ve hře Kamikaze Blocks si můžete vybrat jeden ze dvou módů. Na výběr je Puzzle, kde máte pouze omezený počet střel, zatímco v módu Arcade lze využívat neomezený počet střel. Těšit se můžete na pěknou porci zábavy, protože autoři připravili na pět desítek misí. Potřebujete sestřelit všechny čtverečky z plošiny.
Bloons 2
Logické hry - 4x
Pokračování výborné logické sestřelovačky barevných balonků. Máte svůj šíp, který po vystřelení podléhá gravitaci, a vašim úkolem je sestřelit všechny balonky na určený počet střel. Levelů je hodně, takže je zábava zaručena.
Deep Diver
Logické hry - 1x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?
Clumsy Scientist
Logické hry - 2x
Máme tu jednoho roztržitého vědce, který nás provede velmi zábavnou online gameskou. Ze začátku hry je vědec dost neohrabaný, ale s každým zvládnutým úkolem se zlepšuje. Vyřešíte spolu s ním všechny zapeklité úkoly?