Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Pay the Food
sponzorované odkazy

Pay the Food

Hrajete online hru Pay the Food

Zajímavá super hra, která dokonale prověří vaši pozornost a paměť. Ve hře vystupuje chlapec, který má vždy nějaké mlsné přání. Vaším úkolem je si vše zapamatovat a pak splnit objednávku.

ovládání hry Pay the Food

myší, viz instrukce ve hře • 0.3 MB • 98x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Auto Intellectual Parking
Ostatní - 57x
Hra budoucnosti. Tyto automobily se vznášejí nad zemí a vaším úkolem je zaparkovat na své místo. V budoucnosti to už bude trošku těžší zaparkovat na místo, které vám bylo vybráno. Vyhýbejte se všem projíždějícím autům.
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 9x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Tower Bloxx
Ostatní - 20x
Mix strategie, postřehu a velkého dílu zábavy - to je online hra Tower Bloxx. Pokuste se vybudovat obrovské město Megalopolis. Postupným skládáním pater vytvoříte útulný příbytek pro vaše obyvatele. Když složíte patra přesně na sebe, dostane bonusy. S rostoucí populací máte na výběr i více budov. Hra Tower Bloxx rozhodně stojí za vyzkoušení.
TNT Runner
Ostatní - 23x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.
Net pet
Ostatní - 33x
Pěkný simulátor péče o kočku nebo pejska. Na začátku hry si vyberete, jakého mazlíčka chcete dáte mu jméno a pak bude na vás se o něj dobře starat. Zajistěte mu potravu, zábavu a ostatní nezbytné věci.
Cebbage Maniac
Ostatní - 24x
Pokuste se sbírat mrkev v této hře. Musíte veškerou zeleninu, kterou v úrovni najdete, tak ji musíte sesbírat. Tak se do toho dejte a projděte všechny úrovně. Pokud nějakou nebudete zvládat, tak stačí, když ji přeskočíte.
Ufo joe
Ostatní - 21x
Výborná oddechová hra, ve které hrajete za malého roztomilého mimozemšťana a vysáváte různou zvěř svým paprskem. Až všechny posbíráte, snažte se bez jakéhokoli poškození přistát na k tomu určené rampě.
Demoman
Ostatní - 21x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.
Samurai Fruit
Ostatní - 37x
S katanou snažte rozřezat veškeré ovoce, které se dostane na obrazovku. Pokud rozřežete něco špatného, tak se vám body odeberou. Dejte se do toho a nasbírejte co nejvíce bodů. Závoďte s kamarádfem o nejvyšší skóre.
Chuck Norris Fact Generator 2
Ostatní - 46x
O Chucku Norrisovi se traduje mnoho zajímavých věcí. Chuck Norris je například schopný vydržet v nonstop baru do zavíračky. Další fakta se dozvíte v této herní hříčce.
Hard Dirt Bike
Ostatní - 35x
Jeďte s tímto bláznem a dělejte různé triky. Za každý trik, který provedene dostanete různé skóre. Čím více skore dostanete, tak tím to bude zábavnější. Jste limitování životy. Takže se moc nepřevracéjte.
Driving School GT
Ostatní - 26x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Learn to Fly
Ostatní - 35x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
Pheus and Mor
Ostatní - 13x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
The Torture Game 3
Ostatní - 37x
Ve hře s názvem The Torture Game 3 dostanete možnost pořádně se vyřádit na nebohém umělém člověku, který se dostal do vašich spár. Jelikož máte pořádný vztek, rozhodnete si ho na něm vybít. V pravém horním rohu se nachází různé možnosti, kterak postavičce ublížit, stačí si pouze vybrat a vykonat čin. Hra je poměrně krvavá.