Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 3258x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sticky Blobs
Logické hry - 22x
Mimozemská rasa se rozhodla trochu expandovat. Byl sestaven expediční tým s jasně stanoveným úkolem. Posbírat na neznámé planetě dostatečné množství cenných surovin. Tým je vysazen na planetě Zemi a porozhlédne se po zajímavých surovinách. Ropa ani zlato u nich úspěch nemají, ale zaujmou je velké maliny.
Trollface Quest Sports
Logické hry - 25x
Zábavná klikačka, ve které hraje hlavní roli blbeček Troll. Ten bere cvičení opravdu vážně, ale pokud se do toho vložíte vy, bude z toho pěkná taškařice. Hra obsahuje mnoho úrovní, ve kterých musíte vyklikat správný postup.
Aggro
Logické hry - 37x
V této hře budete muset logicky odpálit vaše rajčátko. Vaším úkolem v této super hře je odpálit veškeré ovoce, které jsou kolem vás. Musíte je zničit nebo shodit. Nastavte si sílu a také směr odpalu.
Ball Revamped
Logické hry - 9x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Paintworld 2: Monsters
Logické hry - 52x
Na začátku druhého pokračování hry Paintworld budete svědky krátkého videa, z něhož poznáte, o co vlastně jde. Následně se dostanete do první mise. V každé z misí potřebujete dát dohromady všechny barevné příšerky, které se nacházejí na hrací ploše. Autoři si pro hráče připravili celkem slušný počet úrovní.
Ambidextrous 2
Logické hry - 12x
Vaším úkolem je udělat vše, co bude ve vaších silách. Musíte se s těmito ruky potkat. Pokuste se zničit všechny překážky, dostávejte se neustále dále a pokud se dostanete do slepé uličky, tak úroveň restartujte.
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 89x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.
Little Witchs Mess
Logické hry - 27x
Ve hře Little Witchs Mess si můžete na začátku vybrat jednu ze tří, respektive dvou nabízených úrovní. Při prvním spuštění máte totiž možnost volit pouze mezi dvěma nejnižšími úrovněmi, protože nejtěžší si musíte zasloužit dokončením prostřední úrovně. Pokaždé potřebujete objevit všechny hledané předměty.
Robo Chess
Logické hry - 64x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
Saving the Company
Logické hry - 28x
Pracujete v jedné společnosti, která se ovšem nachází ve velice složité finanční situaci a zachránit ji může asi jenom zázrak. Pokuste se jí zachránit tím, že se vydáte na bláznivou výpravu. Cestou bude zapotřebí vyřešit celou řadu různých logických hádanek a proskákat se přes množství rozmanitých plošin.
Eunaborb
Logické hry - 28x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Slice Points
Logické hry - 35x
Zajímavá online hra pro hráče, kteří u her rádi přemýšlí a trápí svůj mozek dumáním nad správným postupem. Cílem je dostat všechny obrazce mimo herní pole. To provedete několika dobře promyšlenými řezy, jejichž počet je však v každém kole omezen.
Red Ball 2
Logické hry - 292x
Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 27x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Wuzi chess - piškvorky online
Logické hry - 21x
Ikdyž samotný název napovídá, že půjde o šachy, překvapivě tomu tak není. Logická hra Wuzi Chess představuje totiž klasické piškvorky. Pokud v řadě nebo po diagonále sestavíte 5 vašich kamenů, vyhráli jste. Není to snadné, ikdyž vám k tomu hraje příjemná hudba.