Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 3472x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Go Home Block 3
Logické hry - 12x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Zombie Nation Apocalypse
Logické hry - 24x
Velmi dobrá postřehová online hra pro naše nejmenší hráče. Hra obsahuje několik miniher, ve kterých budete luštit záhadné hádanky a plnit úkoly. Jedním z takových úkolů například bude hledat chybějící dílky obrázku.
All We Need Is Brain
Logické hry - 35x
Snažte se vylákat zombíky ze svých skrýši. Umístěte mozek poblíž jejích skrýši a počkejte si až vyleze. Mozek umístěte do míst, kde se velice těžko dostanou a při cestě zemřou. Hra obsahje hned několik zábavných úrovní.
Building Demolisher
Logické hry - 31x
Máte za úkol v této super hře znićit budovy. Pokud se vám to nepodaří, tak váš dělník bude upálen. V této hře máte omezený počet demoličních koulí, takže si vše nejdříve pořádně rozmyslete, abyste pak nemuseli úroveň opakovat.
Flowers Memo
Logické hry - 39x
Další hra od autorského týmu My Games 4 Girls procvičí naši paměť. Konkrétně se jedná o zajímavé pexeso s květinami v hlavní roli. Aby to nebyla příliš jednoduché, dostanete na každou ze tří připravených úrovní předem stanovený časový limit, v němž musíte objevit všechny dvojice shodně vypadajících obrázků.
Georganism 3
Logické hry - 32x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.
Bubble It
Logické hry - 25x
Bubble It je výborná logická gameska, ve které je vaším úkolem spojit 4 bublinky se stejnou barvou. Mezi barevnými bublinkami se nacházejí i dvě speciální - bomba, která odstraní sousedící bubliny, a konvertor, který odstraní všechny bubliny stejné barvy.
Down the Rabbit Hole
Logické hry - 26x
Maličký králíček má veliký hlad. A co by takový králíček mohl jíst jiného, než lahodnou oranžovou mrkvičku. Logicky si musíte rozvážit, jakým způsobem by se dalo dostat s králíčkem k mrkvi. Naštěstí můžete odstraňovat dřevěná prkna, ale železné desky dát pryč nejdou. Na závěr se musíte dostat do králičí nory.
Magic Blaster
Logické hry - 37x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
Eunaborb
Logické hry - 28x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Escape 2 - The Closet
Logické hry - 24x
jste uvěznění v kabince a dveře jsou bohužel zamčené. Pokuste se najít způsob, jak se dostat ven. Klikejte na vše co vás napadne, kombinujte některé předměty a přemýšlejte.
Maganic Wars
Logické hry - 28x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Mahjong Classic
Logické hry - 354x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Salt Monsters
Logické hry - 24x
Tak tyhle malé potvůrky jsou skutečně hladové. Chtějí jíst, a to velmi moc. Jednou z jejich laskomin je sůl. Vaším úkolem bude pomocí linek dopravit sůl až k jejim mlsným jazýčkům. Zrníčka hezky rozdělte mezi příšerky.
Dragon Bomb
Logické hry - 35x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.