Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 3765x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Moosters
Logické hry - 48x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 720x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Qrossfire
Logické hry - 42x
Naprosto originální spojovačka, která nabízí klasický herní princip spoj tři. Novinkou je možnost pohybovat s kostičkami po celé herní ploše. Ve hře nechybějí ani nejrůznější bonusy, které hru ještě více zpříjemní.
Puzzle cube
Logické hry - 14x
Nevím jak vás, ale mě vždy Rubikova kostka přímo fascinovala. Nevím, jak někdo může mít mozek na její skládání ale tady máte její odlehčenou třístrannou verzi. Můžete trénovat přímo online na našem webu.
Orcs Attack
Logické hry - 39x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Battleship The Beginning
Logické hry - 39x
Máte v oblibě klasickou hru Lodě? Pokud ano a chcete si vyzkoušet počítačové zpracování, pak neváhejte. Tato hra funguje na velice zajímavém principu a se skvělou grafikou. Nejprve musíte umístit svoje lodě takovým způsobem, aby je protivník neodhalil a následně se snažíte sestřelit oponentovy skryté lodě.
Mahjong World
Logické hry - 82x
Mahjong 3D je zpět - větší a lepší! Cestujte po světě a užijte si starobylou klasickou deskovou hru v nových úžasných lokacích a s novými bláznivými 3D objekty! Otáčejte objekty v libovolném směru a vyřešte všechny náročné úrovně. Využívejte velkou škálu předmětů a posbírejte všechny diamanty! Podaří se vám prozkoumat všechny kontinenty?
Bipole
Logické hry - 28x
Skvělá hra u které se určitě pobavíte. Otáčejte hrací plochou tak, abyste spojili dva protikladné a navzájem se přitahující prvky, slunce a měsíc. V každém kole na vás čeká mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat.
Folds
Logické hry - 30x
V Japonsku vytvořili ze skládání ubrousků skoro umění, kterému se říká Origami. Vznikají tak nejrůznější tvary a právě jejich skládání si můžete vyzkoušet v rámci hry s názvem Folds. Hra automaticky počítá, na kolik procent se hráčovi podařilo splnit zadání. Celkově se můžete těšit na slušnou porci úrovní.
Magnetic Balls
Logické hry - 29x
Originální logická online hra, ve které jsou barevné kuličky přitahovány do středu. Vaším úkolem je zapojit všechny smysly a rychle odebírat stejně barevné kuličky. U toho musíte i dobře promýšlet každý tah, protože po odstranění kuliček dojde k zamíchání.
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 60x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Fallout
Logické hry - 40x
Sice tato hra nemá moc společného s herní legendou Fallout na PC, ale přesto je velice chytlavá. Vašim úkolem zde je odstranit všechny kuličky z hracího pole. Musí tvořit alespoň dvojici stejné barvy.
Dropsum Colours
Logické hry - 43x
Vašim jediným avšak poněkud složitým úkolem v této hře je zničit v každém kole co nejvíce barevných kuliček, které máte v herním poli. Záleží jen na Vás, jestli tento úkol zvládnete. Promyslete si dobře, které kuličky zničíte jako první.
Princess Date Dinner
Logické hry - 22x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Monkey GO Happy 5
Logické hry - 51x
Serie Monkey Go Happy si získala srdce mnoha náruživých online hráčů. Nejnovější pátý díl si nepochybně získá i vaše sympatie. Ponořte se do této logické gamesky a vykouzlete úsměv na tváři každé opičky. Čeká vás celá řada nejrůznějších logických úkolů.