Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 3667x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kamikaze Blocks
Logické hry - 25x
Ve hře Kamikaze Blocks si můžete vybrat jeden ze dvou módů. Na výběr je Puzzle, kde máte pouze omezený počet střel, zatímco v módu Arcade lze využívat neomezený počet střel. Těšit se můžete na pěknou porci zábavy, protože autoři připravili na pět desítek misí. Potřebujete sestřelit všechny čtverečky z plošiny.
Fruit Faces
Logické hry - 26x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Blow Things Up 2
Logické hry - 27x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Papetura
Logické hry - 295x
Hodně dobrá klikačka, ve které se váš mozek řádně zapotí. Budete muset vyřešit celou řadu úkolů. Hlavní činností bude hledání nápověd a klikání po všem co by mohlo skrývat nějakou funkci. Podaří se vám dostat ven z papírového světa?
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 24x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Ragdoll Catapult
Logické hry - 73x
Jak již název Ragdoll Catapult napovídá, vezmete si na starost ovládání katapultu, který vystřeluje po světě hadrové panáčky. Musíte se pokaždé trefovat na předem vyznačenou pozici, aby se dalo splnit cílové penzum procent. Snažte se dokončit veškeré z nabízených úrovní, kterých autoři vytvořili celkem dost.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 55x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Deep Sea Mahjong
Logické hry - 2244x
Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.
Help the knight
Logické hry - 30x
V této hře si připomenete jak šachy tak staré rytířské doby. Máte totiž pomoci statečnému rytíři zdolat vzdálenost mezi prvním a druhým hradem - není to ale tak jednoduché. Jeho kůň totiž skáče pouze do šachového L.
Magic Heaven 2
Logické hry - 30x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
The Life Ark
Logické hry - 42x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
La Talpa
Logické hry - 17x
Staňte se nezbedným hlodavcem a sesbírejte všechny prémie, které potkáte při vašem útěku před nestvůrami, které se na Vás ženou. V každém kole musíte sesbírat všechny body, jinak se nedostanete do dalšího kola. Takže se pusťte do hry a hurá na obludy.
Thief Assassin
Logické hry - 45x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Roman Mahjong
Logické hry - 80x
Hledáte-li hru mahjong pro chvíle relaxace (a ne třeba zrovna v práci), tak si tuto gamesu určitě zahrajte. Čeká vás klasický mahjong, kdy budete hledat dva stejné hrací kameny a postupně je odebírat. To vše v atmosféře starého Říma.