Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 5527x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Submachine 5
Logické hry - 41x
V této hře je Vašim úkolem dostat se z temných zákoutí a spatřit tak denní světlo. Budete muset sbírat mnoho indicií, které Vám ve Vašem putování pomohou. Také se budete muset vypořádat s mnoha nástrahami. Takže se nudit určitě nebudete.
Red Sofa Room Escape
Logické hry - 522x
Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.
Roly-Poly Cannon 2
Logické hry - 17x
Zničte všechny smajlíky, kteří se nachází v jednotlivých kolech. Uděláte to tak, že pomocí myšky namíříte a vystřelíte z kanónu. Chce to přesnost. Dávejte si pozor, aby se Vám dělová koule neskutálela dříve, než stihne vybouchnout.
Goblin Garden
Logické hry - 45x
Oddechová klikačka, ve které budete hledat předměty ukryté na hrací ploše. Není to vůbec snadné, protože některé objekty jsou skryté velmi důkladně. Podaří se vám najít všechny věci během co nejkratší doby?
Turkey Slice
Logické hry - 38x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Neon Maze
Logické hry - 41x
Dokážete se proplést ohromnou sítí chodeb v bludišti? To možná ještě příliš obtížně nezní, ale co když nemáte pokaždé k dispozici otevřenou cestu? Pro aktivaci určité cesty potřebujete, aby postavička, kterou ovládáte, byla zbarvena stejně, jako vchod do uzavřené cesty. Ze začátku ještě obtížnost ujde, ale postupem času už se jedná o opravdu náročnou hru.
Ultimate Ninja
Logické hry - 43x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
The Rise of Atlantis
Logické hry - 74x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Hapland
Logické hry - 3x
Hapland je legendární hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji, velice chytlavá logická hříčka.
The Life Ark
Logické hry - 42x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
Ranch Connect 3
Logické hry - 82x
Pokud jste fanoušky kuchařského mahjongu a dalších spojovaček, tak vás tato hra příjemně omámí. Budete opět hledat dvojice stejných obrázků, na kterých jsou tentokrát zvířata. Dokážete vyčistit celé pole?
Woodwork Builder
Logické hry - 72x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
Totem Balls
Logické hry - 20x
Vaším úkolem v této hře je trefit všechny totem balónky a to tak, že vystřelíte kuličku z vašeho kanónu. Jste limitování počtem balónku na střelu. Tak se do toho dejte a hlídejte si to.
Všední den
Logické hry - 8x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Gluttonus Monster
Logické hry - 41x
Zajímavá postřehovo logická online hra. Grafika je sice poměrně strohá, nicméně herní motiv je zajímavý. Vaším úkolem je pomocí příšerky sbírat barevné kuličky a to vždy postupně podle barev. Nejdříve např. sníte červené kuličky, abyste se dostali k modré atd. Pozdější úrovně jsou celkem na bednu,