Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 1429x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Glide
Logické hry - 18x
Pokuste se odpálit disk na takovou stranu, kde přejedete přes stejnou barvu, jakou máte disk. Kruh se musí rozsvítit, abyste se mohli dostat do dalších úrovních hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Go Home Ball
Logické hry - 5x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.
Sticks
Logické hry - 32x
Bob je obyčejný kancelářský pracovník, jehož pracovní den začíná ráno v sedm hodin a za dvanáct hodin končí. Bob sní o báječných zážitcích, ale bohužel na ně nemá dostatečný obnos na účtě. Cestou domů ho ovšem zaujme místo, kde by se dal získat dostatek peněz. Pomozte mu v každé úrovni, aby získal peníze.
Crystal clear
Logické hry - 78x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Roman Mahjong
Logické hry - 76x
Hledáte-li hru mahjong pro chvíle relaxace (a ne třeba zrovna v práci), tak si tuto gamesu určitě zahrajte. Čeká vás klasický mahjong, kdy budete hledat dva stejné hrací kameny a postupně je odebírat. To vše v atmosféře starého Říma.
Shadow Drifter
Logické hry - 27x
Vaším úkolem je projít přes veškeré věže, které se vás snaží sestřelit a dostat se také přes různé laserové dveře. Musíte logicky shazovat tyto bedny a dostat se dále. Tak se do toho dejte a dokončete všechny úrovně.
Marshmallow Picnic
Logické hry - 27x
Pěkná logická skákačka vhodná hlavně pro dva hráče. Pokuste se dostat dva sladké kamarády z lesa přes nejrůznější překážky a pastičky. Důležité je s oběma postavičkami dobře spolupracovat a promyslet herní postup.
Orange Gravity 2
Logické hry - 25x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.
Escape the Shack
Logické hry - 21x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
Peppa Pig Bejeweled
Logické hry - 32x
Pěkná dětská online hra na motivy prasátka Pepiny. Jelikož jde o bejeweled, tak budete hledat stejné symboly. Jakmile označíte alespoň tři stejné krystaly, tak zmizí a ostatní krystaly se posunou. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů.
Extreme Explosions
Logické hry - 24x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Monster Mover
Logické hry - 27x
Malé různobarevné postavičky se potřebují dostat do červeno-černého portálu, který se neustále točí. Nesmíte dopustit, aby se některá z postaviček nedostala do portálu a vypadla pryč. Ne všechny postavičky jsou ovšem hodné, ty zlé jistě poznáte podle jejich vzezření a ty nesmíte do portálu vpustit ani náhodou.
Tacoyaki Plus
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, ve které musíte obrátit kameny tak, aby na hrací ploše byly všechny stejné barvy. Kliknutím na kámen se změní barva jeho a kamenů sousedících. Je to dobrý trénink na hlavu ;).
Bloxorz
Logické hry - 175x
Tahle hra je vskutku geniální. Přesouváte hrací kvádr po kostičkované ploše jakoby kutálením, abyste ho dostali do cílového otvoru - kvádr se ale vždycky kutálí jaksi nešikovně. Namáhavé na myšlení, ale po čase na to jistě přijdete.
Me and My Dinosaur
Logické hry - 41x
Hlavním hrdinou této hry je chlapec, kterému se rodiče příliš nevěnují a přátele si v novém městě nedokázal najít. Chlapec v lesích objevil dinosauří vejce a vzal si ho domů. Po chvíli se vylíhnul malý zelený ještěr. Rodičům se ovšem dinosaurus nelíbil a ani okolí nebylo nadšeno, a proto byla dvojice donucena k útěku. Zde se jich ujmete.