Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 7555x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
North Pole Slide
Logické hry - 26x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Hide Caesar 2
Logické hry - 58x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
Peppa Pig Tetris
Logické hry - 63x
Jednoduchá online vhodná i pro nejmenší hráče, kteří mají rádi tetris a prasátko Pepinu. Vaším úkolem je skládat padající objekty tak, aby do sebe dobře zapadaly. Jakmile utvoříte plnou řadu, tak se odbourá a vy máte zas o trochu místa víc.
Goldburger to go
Logické hry - 13x
Zajímavá logická minihra Goldburger to go před vás staví nelehký úkol. Musíte dostat kuličku přes celé bludiště. Po několika pokusech se vám určitě podaří nastavit různé překážky tak, aby kulička dospěla k cíli.
Zombie Charm
Logické hry - 53x
Propojte v této hře všechny zombíky pomocí těchto karet. Snažte se tyto zombíky v této super hře proměnit v člověky. V pozadí hraje zvláštní hudba. Tak se do toho dejte a snažte se úroveň splnit za co nejlepší Čas.
Bomb Town: Explosion in Slow Motion
Logické hry - 33x
Ve hře s komplikovaným názvem Bomb Town: Explosion in Slow Motion se podíváte na zoubek budovám, které je zapotřebí srovnat se zemí. Dostanete samozřejmě k dispozici pořádně silnou zbraň a musíte si jen správně zvolit, kam by měla výbušnina dopadnout. Snažte se zlikvidovat co největší možnou část města.
Poco2 Escape
Logické hry - 5931x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...
Escape Chuck Norris
Logické hry - 720x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Happy Dead Friends
Logické hry - 26x
Vaším úkolem je umístit tyto stvoření vedle sebe a to tak, aby se chytli rukami. Počáteční úrovně jsou celkově jednoduché, ale nenechte se tím zmást, protože poté začne přituhovat. Uvažujte, jaké by bylo nejlepší umístění.
Tower blaster
Logické hry - 70x
Výborná logická hříčka, i když bychom to podle názvu určitě neřekli. Vašim úkolem je postavit věž dříve než nepřátelští vikingové, a to tak, že lehčí kostky budou stát na těch těžších. Tak se dostanete k vítězství.
Super Cut It
Logické hry - 46x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Gibbets: Santa in Trouble
Logické hry - 60x
Trochu brutálnější vánoční online hra se Santa Klausem. Střílejte na lana, abyste zachránili nebohého Santu Klause a jeho pomocníky. Při střelbě dávejte pozor, abyste místo provazu netrefili Santu.
Fireman
Logické hry - 22x
Jistě víte, že naši stateční hasiči plní velice zodpovědnou práci. Co myslíte, obstojíte, pokud budete mít zkusit si, jaké je to je v jejich kůži? Máte málo času, a za úkol postavit požární potrubí k hydrantu.
Folds
Logické hry - 30x
V Japonsku vytvořili ze skládání ubrousků skoro umění, kterému se říká Origami. Vznikají tak nejrůznější tvary a právě jejich skládání si můžete vyzkoušet v rámci hry s názvem Folds. Hra automaticky počítá, na kolik procent se hráčovi podařilo splnit zadání. Celkově se můžete těšit na slušnou porci úrovní.
Tricky Rick 2
Logické hry - 68x
A je tu druhý díl pěkné logické plošinovky s robotem Rickem. Jeho misí je dostat se pryč z tajemné planety. Nebude to ale vůbec snadné, protože budete muset spolu s ním vyřešit celou řadu úkolů.