Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 426x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Coaster Maker
Logické hry - 17x
Musíte postavit takový zábavný park, aby lidé co pojedou na daném kolotoči, tak musí sesbírat všechny mince, které v této hře jsou. Dostaňte se do dalších úrovní a kreslete různé trasy. Vyhýbejte se překážkám v této super hře.
Puzzle Freak
Logické hry - 6x
Puzzle Freak je pěkně zpracovaný mix stolní hry a logických hádanek. Na hracím poli vás čekají políčka, pod kterými se skrývá jedna z celkem 14 logických úloh. Podle toho, jak rychle úlohu vyřešíte, se vám připočítají body k IQ. Hru samozřejmě vyhraje nejbystřejší hráč.
Monkey Go Happy Stage 28
Logické hry - 63x
Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.
Flow Free
Logické hry - 35x
Pokud jste v případě online her vyznavači náročných logických hříček, tak si u této gamesky přijdete na své a hru si náramně užijete. Úkol ve hře je jednoduchý, tedy zdánlivě - musíte jen spojit stejně barevné tečky. Je to ovšem pěkná makačka.
Pupzzle
Logické hry - 22x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
Butterfly Kyodai
Logické hry - 49x
Perfektní online gameska plná motýlků. Vaším úkolem v této super spojovačce bude hledat dva stejné dílky s motýlky a spojit je. Ovšem pozor - pro vytvoření spojení jsou určitá pravidla. Dokážete hru dohrát do konce?
Monsters Mash 3
Logické hry - 14x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.
Princess Date Dinner
Logické hry - 17x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Binga
Logické hry - 53x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Funny Airplane
Logické hry - 19x
V této hře se ocitáte v letadle a Vašim úkolem je odhalit co nejvíce letušku. Musíte k tomu používat různé nástrahy jako například, že Vám vypadnul z úložného prostoru batoh. Nápovědu najdete ve hře a nudit se určitě nebudete.
Pearl Collector
Logické hry - 2x
Pearl Collector je vydařená superhra pro chytré hlavinky. Je založena na principu spojit tři stejné symboly. Vaším úkolem je přesunovat perly ve svislém nebo vodorovném směru, abyste docílili řady tří stejných perel.
Color Infection
Logické hry - 11x
V této super hře bude vašim úkolem nakazit žluté kuličky virem, který přenáší kuličky hnědé. Ale dávejte pozor na zelené kuličky, ty se virem nesmí nakazit. Dokážete vymyslet způsob, jak tento úkol splnit?
Jelly Alien
Logické hry - 30x
Mimozemská loď se ve vesmíru srazila s kometou, což mělo za následek, že se jediný člen posádky rozprskl na stovky malých kousků. Ale naštěstí se jedná o formu života, který si z toho příliš velkou hlavu dělat nemusí a jediné, co nyní potřebuje, je spojit všechny jednotlivé částečky dohromady. Rozřezejte tedy veškeré dřevo a dostaňte mimozemské kousky k sobě.
Quad Bubble Extreme
Logické hry - 179x
Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.
Kaero Jumping
Logické hry - 6x
V logické hře Kaero musíte žabkou skočit na všechny kameny. Skákat můžete dopředu, dozadu, doleva a doprava. Nelze skákat šikmo, což je právě prvek, který tuto hru činí v pozdějších úrovních pěkně těžkou. Hra Kaero Jumping se ovládá šipkama a klávesou Enter.