Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 6640x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Magic Carrot
Logické hry - 6082x
Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.
Combine Ultra
Logické hry - 37x
Užijte si pěknou mini hru na téma spoj tři stejné symboly. Ve hře Combine Ultra budete hledat bublinky stejné barvy. Za každou kombinaci dostanete body, dosáhnete na nejvyšší skore?
Electric Box 2
Logické hry - 68x
Druhý díl zdařilé hry, která je plná elektrické energie. Vaším snažením bude dostat elektrický proud od zdroje až na konec. Jelikož je cesta proudu místy přerušená, bude na vás, jak si s opravou a výběrem vhodných součástek poradíte.
Slice Points
Logické hry - 35x
Zajímavá online hra pro hráče, kteří u her rádi přemýšlí a trápí svůj mozek dumáním nad správným postupem. Cílem je dostat všechny obrazce mimo herní pole. To provedete několika dobře promyšlenými řezy, jejichž počet je však v každém kole omezen.
Snail Bob
Logické hry - 295x
Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.
Manamancers
Logické hry - 29x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
Revenge of the Stick
Logické hry - 32x
V této propracované hře budete stavět do boje různé kancelářské potřeby proti panáčkům, kteří vylezají z monitoru a snaží se dostat na svobodu.Postupně z monitoru budou vylézat těžší a těžší postavičky proto musíte být pořádně vyzbrojeni.Dokážete všem zabránit v úniku ?
Pyro 2
Logické hry - 51x
Všichni pyromani si jistě užijí pořádnou porci zábavy při druhém pokračování hry Pyro. Dostanete za úkol zapálit vždy patřičný počet pochodní, což může vypadat poměrně složitě. Musíte logicky zauvažovat, aby se ohnivá koule dokázala dostat k pochodni. Cestou narazíte i na různé překážky, jež musíte překonat.
Mahjong Link
Logické hry - 957x
Her na téma mahjong už bylo vytvořeno snad sto tisíc... Mezi ty zdařilejší herní kousky patří i tahle verze slavné čínské hry. Cílem je z hrací plochy postupně odstranit dvojice stejných kamenů, které ovšem nesmějí být nijak blokované.
Use Boxmen
Logické hry - 23x
V této hře je Vašim úkolem dopravit jednoho z panáčka až do cíle, který představuje létající krabice. Máte jednoho panáčka, kterého můžete rozmnožit. Uděláte to tím, že zmáčknete tlačítko shift. Díky těmto panáčkům se můžete dostat do dalšího kola. Záleží jen na Vás.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Connect It
Logické hry - 64x
Jak již název hry Connect It napovídá, potřebujete pokaždé něco spojit. Spojujete složitý mechanismus díky různým udělátkům. Logicky potřebujete umisťovat všechny předměty, které máte k dispozici, aby se dala dokončit úroveň. Ze začátku ještě vše půjde hladce, ale postupně se navyšuje úroveň obtížnosti.
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 30x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
Cheese Hunt
Logické hry - 13x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 45x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.