Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 7197x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 24x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Piggy-Wiggy Seasons
Logické hry - 16x
V zajímavé logické hře s názvem Piggy-Wiggy Seasons si vezmete na starost malá růžová prasátka, se kterými se potřebujete dostat k jejich oblíbené pochoutce, jíž jsou oříšky. Pro dokončení úrovně potřebujete získat všechny oříšky, které se v úrovni nachází. Můžete využívat různá lana, s nimiž se pověsíte na patřičné místo.
Dribble king
Logické hry - 38x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Christmas Chaos
Logické hry - 40x
V tou pravou chvíli budete muset odříznout lano u tohoto Santa Clause. Ovládejte ho a rozhoupejte. AŽ bude v perfektním úhlu, tak se snažte provaz rozvázat. Tak se do toho pusťte.
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 38x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Slush Tile Rush
Logické hry - 51x
Dokážete najít stejné obrázky a dát je k sobě? Není to nic světoborného, že? Ovšem ne tak v této zajímavé online hře s kartami. Najděte dva podobné bojovníky, kteří poté zmizí. Karty hledejte co možná nejrychleji.
Snowline
Logické hry - 26x
Výborná oddechovka, s kterou se můžete pobavit i ve společnosti přátel. Kreslíte sněžnou dráhu pro Santu Klause, který má po cestě sebrat všechny dárky. Poradím, že dělat prudké kopce hned na začátku se nevyplácí.
Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Logické hry - 37x
Herní sága Monkey Go Happy je tu s dalším dílem, tentokrát jde o pokračování dobrodružství malých opiček - Mini Monkeys. Využijte své dovednosti a najděte všechny schované opičky. Jedná se o super hru, kterou si oblíbí děti i dospělí. Nezapomeňte i na další hry z této serie: Christmas, Mini Monkeys 1.
Checkers Classic
Logické hry - 54x
Jste připraveni na jednu z nejpopulárnějších stolních her? Ano, jedná se o hru Dáma. Potrapte mozek a snažte se porazit soupeře. Musíte dobře promyslet všechny tahy, abyste vyřadili všechny soupeřovy kameny. Dokážete vyhrát na nejvyšší obtížnost?
Kaero Jumping
Logické hry - 10x
V logické hře Kaero musíte žabkou skočit na všechny kameny. Skákat můžete dopředu, dozadu, doleva a doprava. Nelze skákat šikmo, což je právě prvek, který tuto hru činí v pozdějších úrovních pěkně těžkou. Hra Kaero Jumping se ovládá šipkama a klávesou Enter.
Gem Mine
Logické hry - 33x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Sudoku - populární hra Sudoku online
Logické hry - 61x
Smyslem hry Sudoku je vyplnit mřížku číslicemi tak, aby každá řada, sloupec a boxy 3x3 obsahovali všechna čísla od 1 do 9. V této verzi Sudoku je čas vaším soupeřem, proto přemýšlejte velmi rychle...
A Good Hunch
Logické hry - 10x
Zahrejte si tuto logickou hru, kde hrajete za dvě horské kozy, ty se postupně snažíte dostat co nejrychleji do cíle. Přitom musíte všemožně skákat a promýšlet trasu i přes to není tak jednoduché jak to vypadá..
Piboliada - mix pinballu a logiky
Logické hry - 22x
Logická hra Pinboliada staví na obvyklém úkolu seskupit 3 kuličky stejné barvy. Bonusy můžete zvýšit pomocí prvků známých z pinballu. Pěkná online hra, ale těžká.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 27x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.