Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 389x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Electric Box 2
Logické hry - 64x
Druhý díl zdařilé hry, která je plná elektrické energie. Vaším snažením bude dostat elektrický proud od zdroje až na konec. Jelikož je cesta proudu místy přerušená, bude na vás, jak si s opravou a výběrem vhodných součástek poradíte.
Totem Breaker
Logické hry - 41x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Všední den
Logické hry - 4x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Polkafriz
Logické hry - 22x
Zajímavá online hra na přemýšlení a drcení mozkových závitů. Vaším úkolem je skládat ledové kostky tak, aby utvořily jednu velkou kostku ledu. Hra je hodně dobře navržená a obsahuje 60 úrovní. Zdoláte je všechny?
Square Team
Logické hry - 155x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Proximity
Logické hry - 13x
Cílem v online hře Proximity je mít na hracím poli obsazeno více políček než má váš soupeř. V každém kole dostanete kámen s určitou hodnotou. Můžete jej umístit samostatně na hrací pole, nebo k dalším kamenům a tím jim zvýšit hodnotu. Pokud se v okolí nacházejí soupeřovy kameny, které mají nižší hodnotu, pak je získáte vy. Jednoduchá, ale chytlavá hra.
Spider Solitaire
Logické hry - 422x
Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...
Tricky Rick
Logické hry - 32x
Rick je jméno robota, který ztroskotal a nedostává se mu paliva na cestu domů. Pomozte mu posbírat palivo, které je roztroušené různě po planetě, aby mohl nastartovat svoje vesmírné plavidlo. Cestou narazíte na různé nepříjemné překážky, ale také nepřátele, které potřebujete překonat, aby se Rick mohl šťastně vrátit.
La Talpa
Logické hry - 14x
Staňte se nezbedným hlodavcem a sesbírejte všechny prémie, které potkáte při vašem útěku před nestvůrami, které se na Vás ženou. V každém kole musíte sesbírat všechny body, jinak se nedostanete do dalšího kola. Takže se pusťte do hry a hurá na obludy.
Patchworkz!
Logické hry - 29x
Ve hře Patchworkz! musíte dávat dohromady obrázek, aby na něm nezůstalo žádné prázdné místo. Používejte různé barvy a dílky umisťujte s naprostou přesností, protože pokud je dáte na špatné místo, tak se nezacvaknou. Máte vždy přesně předem určené tvary, které zapadají na danou pozici. Zahrát si můžete více úrovní.
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 12x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Thief Assassin
Logické hry - 20x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
Kings Troubles
Logické hry - 19x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Get the Weight
Logické hry - 33x
Již v úvodu hry Get the Weight zjistíte, že autoři si pro hráče připravili opravdu nezvykle vysoký počet úrovní. Je to způsobeno také tím, že jednotlivé mise nejsou příliš náročné na tvorbu, a proto si autoři mohli dovolit hráče takto zásobit. Dostanete váhu, na které musíte správně vyvážit závažím hmotnost předmětu.
The Machines Planet
Logické hry - 28x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.