Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 5172x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Magic Pen
Logické hry - 34x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Majinca
Logické hry - 14x
Pokud jste milovníci logických her, u kterých si můžete skvěle odpočinout, tak nepřehlédněte tuto hru. Vašim úkolem bude sbírat kuličky do kola tak, aby jste měli tři kuličky stejné barvy na sobě. Potom je zničte.
Good Daddy 2
Logické hry - 38x
Správní tatínkové milují své ratolesti jako nic na světě, udělají samozřejmě vše pro jejich dobro. Jako například táta v této online hře. Jeho synáček se snaží dojít včas do školy, ale jako na potvoru je cesta plná překážek. Pomůžete mu?
Mad Bombs
Logické hry - 37x
Ve hře Mad Bombs se setkáte s poměrně netradičním nápadem. Dostanete totiž možnost ovládat malé výbušniny, které se dokážou pohybovat. Aby vybouchly, musíte je napřed zapálit ohněm. Cílem hry je zlikvidovat zombie. Hra obsahuje celkem slušný počet úrovní, během nichž si dobře procvičíte svoje logické uvažování.
The X Spot
Logické hry - 50x
Tato hra představuje docela zajímavý logický oříšek. Máte-li rádi řešení různých zapeklitých miniher, tak si tuto pecku zahrajte. V každé úrovni vás čeká jen jeden úkol - najít písmeno X, ale snadné to nebude,
Perfect Balance 3: Last Trials
Logické hry - 19x
Třetí díl oblíbené serie logických her Perfect Balance, tentokrát rozšířený o neuvěřitelných 40 nových levelů. Vaším zadáním je vyvážit všechny objekty tak, aby se nezřítily. Je to prima hra na postřeh a rovnováhu. Nezapomeňte si zahrát i předchozí díly této super herní kolekce.
Maic Well
Logické hry - 364x
V této velmi příjemné online hře bude vaším úkolem odebírat malá stvořeníčka, která se usídlila ve studni. Spojujte vždy alespoň tři stejné potvůrky a postupně tak studnu vyčistěte. V každém levelu musíte odebrat určitý počet potvůrek.
hra v Unity3D
Prison Escape Puzzle
Logické hry - 42x
Velmi parádní a důmyslně navržená superhra z prostředí věznice. Jste uvězněni v cele a vaším úkolem nebude nic menšího než se z vězení dostat ven na svobodu. Vyřešte útěk pomocí různých předmětů. Hra je v Unity.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 38x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
Murphys Gesetz 2
Logické hry - 18x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte Santa Klause, a to přímo při nadělování dárků dětem.
Turbo Puzzle
Logické hry - 39x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
WereBox 2
Logické hry - 45x
Vaším úkolem je se dostat přes tyto objekty. Musíte shazovat jen určité smajlíky, protože když shodíte toho nepravého, tak hra pro vás končí a vy se tak budete muset snažit znovu. Tak si hlavně na toto dávejte pozor.
A Good Hunch
Logické hry - 9x
Zahrejte si tuto logickou hru, kde hrajete za dvě horské kozy, ty se postupně snažíte dostat co nejrychleji do cíle. Přitom musíte všemožně skákat a promýšlet trasu i přes to není tak jednoduché jak to vypadá..
Army Stacker
Logické hry - 54x
Pokud se rádi zábavně trápíte u logických super her, tak tu jednu bezvadnou máme. Cílem této hry je umisťovat herní prvky tak, aby se poslední umístěný objekt dotýkal zelené hranice. Podaří se vám projít všemi levely s úspěšností tří hvězd?
Lost Memory
Logické hry - 39x
Probudili jste se v pokoji, který vůbec nepoznáváte a ještě k tomu nefungují světla a dveře jsou zamčené. Využijte veškeré prostředky, které jsou k nalezení v tomto pokoji a dostaňte se pryč.