Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Bartender: The Right Mix
sponzorované odkazy

Bartender: The Right Mix

Hrajete online hru Bartender: The Right Mix

Barman alias Bartender The Right Mix je naprostá superhra a herní bomba. Vaším úkolem bude namíchat luxusní koktejly pro své návštěvníky. Hra je zábavná a chytlavá, rozhodně hrajte.

ovládání hry Bartender: The Right Mix

myší, viz instrukce ve hře • 0.66 MB • 120x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Adventury"
Mystic Circle
Adventury - 1x
Pro milovníky záhad a jiných podivností tu máme připravený Mystický Kruh. Ocitnete se kdesi na neznámém ostrově a začnete zjišťovat, co se vlastně stalo. Najděte všechny kousky rozbitého zrcadla a objasněte, co se stalo.
Ninja Training
Adventury - 20x
Velmi pěkná online hra s našimi oblíbenými zvířecími bojovníky. Želvy ninja mají před sebou těžký trénink, s kterým jim pomůžete. Vaším úkolem bude zopakovat tréninkovo sestavu. Myslíte si, že máte dobrou paměť?
Mah jong Connect 1.3
Adventury - 106x
Vašim úkolem je spojovat dvojice stejných kostiček. Ne vždy jdou kostičky spojit. Budete muset přemýšlet, jaké kostičky dát k sobě. Hra je časově omezena. Dokážete se dostat do dalších kol? Hra je známá i jako Mahjong Connect 1.3. Z dalších mahjongů doporučujeme Kuchařovo nádobí, Cartoon Mahjong a Mahjong Alchemy.
Gabriel the Gladiator
Adventury - 16x
Zajímavá klikací adventura, ve které bude vaším herním úkolem pomoci malému gladiátorovi Gabrieli v jeho cestě za titulem v Koloseu. Hra vyžaduje postřeh, přemýšlení a trpělivost.
Artifission Chapter 1
Adventury - 19x
Hra Artifission Chpater 1 se řadí mezi dobrodružné online hry, ve kterých bloumáte krajinou, sbíráte nejrůznější předměty a snažíte se plnit úkoly mise. V této hře máte za úkol najít ztracenou loď i s jejím nákladem. Hra se ovládá šipkama a klávesami X, A, S. Dokončení hry vám bude trvat nejméně hodinu:).
Mahjong Math
Adventury - 26x
Mahjong Math je výborným zpracováním klasické logické mahjongg hry. Nejprve si zvolte hrací pole, poté se dejte do hledání stejných hracích kamenů. Pro milovníky mahjongu je to jasná volba, a pokud jste dobří i v matematice, tak je to herní tutovka.
Elf Archer
Adventury - 18x
Zlá monstra unesli vaši vysněnou princeznu. Nezbývá než se chopit svého luku a meče, a vydat se po stopách unesené krásky. Podaří se vám ji osvobodit?
Scooby Doo 3 - Terror in Tikal
Adventury - 8x
V dalším pokračování dobrodružství Shaggyho a Scoobyho budete hledat cestu ven z aztéckého bludiště. Sbírejte bonusy, předměty a vydržte až do konce :).
Plant Tycoon
Adventury - 12x
V této hře se seznámíte s tajemstvím pěstování rostlin. Vašim úkolem bude starat se o květiny, aby vyrostli a vy jste je mohli prodat. Šikovnější z vás si můžou i květiny sami sázet. Pro začátek jich máte pár už nasazených.
Island adventure
Adventury - 3x
Island Adventure se dá přeložit jako ostrovní dobrodružství, a o tom tato hra i skutečně je. Ztroskotáte na svém ostrově s letadlem, jediná vaše myšlenka je dostat se odtud pryč. Troufáte si na tento úkol?
Bartender: The Right Mix
Adventury - 121x
Barman alias Bartender The Right Mix je naprostá superhra a herní bomba. Vaším úkolem bude namíchat luxusní koktejly pro své návštěvníky. Hra je zábavná a chytlavá, rozhodně hrajte.
Shanghai Dynasty
Adventury - 201x
Na této hrací ploše najdete mnoho kostiček se zajímavými obrázky. Těmto obrázkům budete muset najít správnou dvojici. Jakmile tyto dvojice spojíte, zmizí. Můžete spojovat jen krajní dvojice. Jinými slovy klasická a velmi oblíbená mahjong hra. Hra Shanghai Dynasty patří mezi nejlepší majong hry, takže rozhodně zkuste - je to pecka.
Mental - útěk z nemocnie
Adventury - 21x
Vaším úkolem v této online hře je dostat tři postavičky co nejrychleji z nemocnice. Sbírejte předměty a používejte je k vyřešení a zdolání překážek. Postavičky ovládáte šipkama.
Totos Quest
Adventury - 9x
Tina, která je uvězněna na zámku, může být osvobozena pouze díky statečnému Totovi. Jediný on ji může zachránit. Vaším úkolem bude se proskákat přes překážky a nepřátele až k Tině. Sbírejte bonusy a ovoce, celkem na vás čeká šest těžkých úrovní.
Bowja The Ninja 2
Adventury - 2x
S nebojácným Ninjou se vydáte na nebezpečnou cestu, ve které budete bojovat se svými nepřáteli a různými monstry. K tomu, aby jste je přemohli, musíte vymýšlet různé nástrahy a pasti. Podaří se vám vyhrát?