Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dartz - šipky online
sponzorované odkazy

Dartz - šipky online

Hrajete online hru Dartz - šipky online

Klasická a značně oblíbená hra v šipky. Pravidla zná snad úplně každý. U nejoblíbenější varianty šipky 180 začínáte se 180 body. Máte tři hody, po kterých se vám odečtou hozené hodnoty. Snažte se trefit trojitou 20, která je za 60 bodů. Případně můžete zkusit střed terče, který je za 50.

ovládání hry Dartz - šipky online

myší, viz instrukce ve hře • 3.46 MB • 164x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Hot Blood Boxing - boxujte jako Rocky Balboa
Sport - 178x
V superhře Hot Blood Boxing se vžijete do role nabušeného boxera. Máte jedinečnou šanci stát se králem ringu. Můžete hrát buď proti počítači a nebo dva hráči proti sobě. Na výběr máte tři druhy úderů a jeden obranný postoj. Rocky na plac! :)
Super Wiggi-Ball
Sport - 43x
Oddychová pinkačka, ve které budete odrážet míč na soupeřovu stranu. Pokud se vám podaří docílit šesti bodů, tak vyhráváte, jinak budete muset zakusit hořkou porážku. Dopinkáte se až do konce hry?
Pinch-Hitter 2
Sport - 20x
Pokračování oblíbené online hry Pinch-Hitter přináší řadu novinek. Nyní si můžete zvolit baseballový tým a barvy svého dresu. Kromě odpalování homerunů se budete snažit také o trefení všech nadhozů - out by znamenal konec hry. Dostanete se až do profesionální ligy nebo skončíte na plácku za barákem?
Skateboy - triky na skateboardu
Sport - 22x
Zajezděte si na skejtu ve online hře Skateboy. Klávesami 1-9 volíte různé triky, za které dostáváte body. Mezerníkem skáčete a šipkama vlevo/vpravo se rozjedete. Pokud se chcete otočit, tak stiskněte šipku nahoru a mezerník.
Stolní fotbálek
Sport - 44x
Stolní fotbálek je bezvadná hra, která nesmí chybět v žádné hospodě. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, zcela zdarma. Své hráče ovládáte šipkama. Hra není vůbec lehká.
Miniball
Sport - 11x
Hodně originální předělávka stolního fotbalu. Šipkami hýbete všemi tyčemi najednou a míček se od vás prostě odráží. Není lehké dát pořádný gól, protože se všechno děje v hrozně rychlém svištícím tempu.
Cannon Basketball
Sport - 33x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
Roby Baggio Magical Kicks
Sport - 81x
Roberto Baggio byl velice slavný italský fotbalista. Nyní se s ním můžete setkat v této fotbalové online hře. Jedná se o simulaci kopání přímého kopu. Pečlivě namiřte míč do brány a snažte se vsítit branku. Jednoznačně chytlavá gamesa.
Basketball Gozar
Sport - 48x
Mix basketbalu a perfektní fyzikální gamesky. Čeká na vás celkem 50 dobře navržených levelů, ve kterých je vaším úkolem dostat míč do koše. Vždy je nutné dostat míč do koše na jeden hod.
Snooker
Sport - 6x
Snooker se řadí mezi typy kulečníku a patří mezi poměrně oblíbené varianty, které často vysílají různé televizní programy. Na každou úroveň dostanete předem stanovený cíl, jehož musíte dosáhnout v časovém limitu. Podle kvality odvedené práce obdržíte na závěr body. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní.
Put it in - super minigolf
Sport - 195x
Pěkně zpracovaný minigolf na vás čeká v online hře Put it in!, která pro vás přichystala hřiště s celkem 18 jamkami. Ovládání je jednoduché. Nejprve si umístíte míček a poté jej zvolením vhodného úhlu a síly odpálíte směrem k jamce. Hra se bude možná déle načítat, doporučuji spouštět ve větším okně.
Hot Bikes
Sport - 17x
Hot Bikes je další superhra z plejády sportovních her, ve kterých budete řídit motorku. Cílem je překonat všechny překážky a hlavně udržet jezdce na motorce. Za body můžete motorku vylepšovat.
hra v Unity3D
Super Star Soccer
Sport - 19x
Naskočte do fotbálku v single hře nebo v multiplayeru proti více hráčům. Fotbal je zpracovaný v unity3D a jako fotbalisti vystupují postavičky z oblíbených kreslených seriálů pro děti. Dokážete se svým týmem porazit všechny soupeře.
Turbo Golf
Sport - 34x
Golf patří mezi sporty hrané na čerstvém vzduchu, ale vyzkoušet si ho klidně můžete i na svém počítači. Hra Turbo Golf vypadá velice zajímavě a přináší do světa golfu určité inovace. Musíte se pokusit dokončit co nejrychleji úroveň. Ve hře se setkáte s více počítačem ovládanými hráči a musíte se dobře trefovat do míčku, aby letěl daleko.
hra v Unity3D
Winter Golf
Sport - 39x
Zimní 3d mini golf na vašich monitorech! Zahrajte si 20 vyzývavých úrovní na minigolfovém hřišti kdesi v zimní krajině. Podaří se vám míček dostat do jamky na co nejnižší počet úderů? Pusťte se do hraní.