Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dartz - šipky online
sponzorované odkazy

Dartz - šipky online

Hrajete online hru Dartz - šipky online

Klasická a značně oblíbená hra v šipky. Pravidla zná snad úplně každý. U nejoblíbenější varianty šipky 180 začínáte se 180 body. Máte tři hody, po kterých se vám odečtou hozené hodnoty. Snažte se trefit trojitou 20, která je za 60 bodů. Případně můžete zkusit střed terče, který je za 50.

ovládání hry Dartz - šipky online

myší, viz instrukce ve hře • 3.46 MB • 272x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
World Cup Kicks
Sport - 1x
Myslíte si, že umíte čutat lépe než Beckham? V této hře si můžete zahrát kopanou alespoň virtuálně. Vaším úkolem bude samozřejmě dát gól. Nastavte úhel střely, faleš a sílu a vyhrajte superpohár.
Sewer Skater - jízda na skejtu
Sport - 3x
Vytáhněte svůj skateboard a vyrazte předvádět ty nejlepší triky, které na něm umíte. Vše ovšem budete předvádět v kanále a pokud nedokážete v každém kole udělat triky do určitého počtu bodů, vykoupete se ve splaškách.
Frisbee
Sport - 1x
Výborná předělávka různých minigolfů a ostatních podobných her. Dostanete červené frisbee (létající talíř) a ten musíte dostat různými hody až do koše. Vyberte si směr, sílu hodu a šup tam s ním.
Blast Billiards 4
Sport - 76x
Hodně chytlavý a bláznivý kulečník. Vaším úkolem je dostat všechny koule do děr. Ovšem musíte to stihnout v časovém limitu, který je neúprosný.
Rocking Roadie
Sport - 2x
Hra pro správné rockery, kteří se chtějí zabavit. Co by to ale bylo za rockera bez motorky, že? Naložte všechnu svojí hudební aparaturu, abyste mohli vyrazit na koncertní šňůru. Ale opatrně, nepřevraťte se.
Forest challenge 2
Sport - 1x
Výborný minigolf pro chvíle nudy. Poskytne zábavu na dlouhou dobu, jako každá správná hra. Vytáhněte svoje hole a naleštěte míček. Tahle hra má spoustu různých nástrah a jamky jsou v těžkou přístupných místech.
Deluxe Pool - pěkný kulečník
Sport - 11x
V kulečníkové superhře Deluxe Pool je vaším úkolem dostat všechny koule do díry, ovšem ve správném pořadí. Za umístění nesprávných koulí dostanete trestné body. Hra se ovládá myší. Můžete zvolit úhel, rotaci a sílu šťouchu.
Dirtbike Apocalypse
Sport - 1x
Perfektní akční gameska pro milovníky rychlých motorek a pořádné akce se zombíky. Dostali jste se do nebezpečné oblasti, která je plná nemrtvých monster. Hezky je všechny zlikvidujte a přitom ještě dávejte pozor na překážky.
Mercedes Drift
Sport - 1x
Budete jistě se mnou souhlasit, že nový mercedes by se měl nějak využít, a že ho nechávat stát v garáži je škoda. Pojďme ho projet na čerstvém sněhu, a dokázat světu jak jsme dobří v driftování!
Bike Champ
Sport - 7x
Skvělá závoďácká online hra, která má opravdu pěknou grafiku a i celkový herní model je skvěle navržen. Projeďte za co nejkratší čas celkem 30 úrovní a nahrajte co nejvyšší skóre.
The Brawl
Sport - 8x
Zahrajte si tuto virtuální bitku proti nelítostnému soupeři. Hra vyžaduje opravdu dobrý postřeh, protože rány je nutné zasazovat rychle a přesně. Nenechte si od soupeře nabančit, raději to buďte vy, kdo mu uštědří několik přesně mířených háků do brady.
Extreme Boarding
Sport - 3x
Vydejte se na jízdu plnou dobrodružství, v zasněžené krajině, kde za mnoho kilometrů nepotkáte jedinou živou duši. Naskočte na svůj snowboard a sjeďte kopec rychlostí světla, nezapomeňte sbírat bonusy.
Free Kick Madness
Sport - 6x
V této hře si zahrajete na fotbalového útočníka, který se snaží ve svých 20 pokusech nastřílet co nejvíce gólů. S každým golem, který dáte soupeři přibude jeden obránce, který vám bude snažení znepříjemňovat.
Spanish League
Sport - 4x
V této fotbalové super hře máte možnost zahrát si za některý ze španělských fotbalových klubů. Pomocí kopání penalt se můžete probojovat k vítězství. Dobře miřte, jinak skončíte mezi čutálisty z hornídolní.
Rocket Car
Sport - 0x
Auto na raketový pohon každý v garáži nemá, tak je vhodné si ozkoušet, že ovládat takový tuněný auťák není vůbec hračka. Prolétáváte jednotlivými koly a sbíráte svoje raketové palivo na další cesty.