Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Ben 10 BMX
sponzorované odkazy

Ben 10 BMX

Hrajete online hru Ben 10 BMX

Staňte se šampionem v BMX závodech společně s oblíbeným hrdinou Benem 10. Vydejte se na trať a utkejte se v boji s Kevinem. Vaším úkolem je samozřejmě dojet na prvním místě.

ovládání hry Ben 10 BMX

myší, viz instrukce ve hře • 4.53 MB • 1521x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Foofa Race
Závodní hry - 19x
Tato vtipná závodní hra určitě nezklame ty, co se chtějí pobavit. Své soupeře můžete zpomalovat různými bonusy, které sbíráte na trati. Zajezděte si třeba na měsíci nebo za polárním kruhem.Hra disponuje více auty a bonusy takže se nudit zaručeně nebudete.
Kart On
Závodní hry - 50x
Kart On je vzrušující závodní minihra s mini autíčky. Hra nabízí 12 autíček, tři hrací módy, šest různých tratí a celkem 11 soupeřů, které musíte porazit. Z každé tratě se vám uloží osobní rekord, který můžete kdykoliv překonat. Hra vydrží opravdu na dlouho.
Smart Racer
Závodní hry - 25x
Parádní závodní super hra, ve které se skvěle pobavíte. Sešlápněte plynový pedál a staňte se nejrychlejším závodníkem na trati. Ve hře se utkáte s celkem devíti soupeři, kteří mají, stejně jako vy, pekelně rychlá auta. Nenechte se zahanbit a dojeďte do cíle jako první.
Mud Rally
Závodní hry - 21x
Jste soutěživý žabák, který se zúčastní závodu v kaluži. Osedlejte váš závodní lopuchový list a vydejte se na trať. Snažte se chytat mouchy, které vám dodají bonus body. Naopak se vyhýbejte včelám. Hra Mud Rally se ovládá šipkama. List jede vždy ve směru, který ukazuje malá bílá šipka.
Car Can Racing - závody plechovek
Závodní hry - 25x
Závodní hra Car Can Racing má sice pouze 5 úrovní, ale zato velice těžkých úrovní. Cílem je dopravit závodní plechovku co nejrychleji do dalšího checkpointu. Časový limit je velmi neúprosný, na každý checkpoint máte pouze půl minuty. Hra se ovládá šipkama.
IonDrift Epsilon
Závodní hry - 628x
Jediným úkolem v této závodní hře je, abyste zajeli ten nejlepší čas. Musíte samozřejmě dojet do cíle v časovém limitu, takže není dovoleno se někde loudat. Každá trať má několik kol, takže se snažte.
hra v Unity3D
Motocross Nitro
Závodní hry - 27x
Velmi povedená herní pecka s motorkama a v Unity3D. Vaším úkolem je v bezpečí projet přes celou řadu překážek a tratí. V této verzi hry se můžete projet na zasněžených tratích a užít si trochu adrenalinu.
The Racer
Závodní hry - 495x
Pěkná závodní online online The Racer vás zavede na vzrušující závody v ulicích města. Ovládání hry je snadné, stačí vám pouze šipky a pevné nervy při vytáčení zatáček.
Space Escape
Závodní hry - 31x
V této hře pojedete závody ve vesmíru. Snažte se jesamozřejmě vyhrávat. Budete ovládat žluté auto, které je velmi silné. Ovládání v této hře je na průměrné úrovní. Tak se do toho dejte.
Cats me if you can
Závodní hry - 22x
V této závodní online hře vyzval Chumpy Chump kočky na sportovní souboj. Kdo dříve dojede na farmu strýčka Phila, vyhraje pohár. Pomozte dvoum kocourům a vyhrajet tento závod. Naskočte do vašeho hotroda a nedejte Chumpymu žádnou šanci. Cestou sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám. Hodně štěstí!
Drunk Driver - opilec na silnici
Závodní hry - 6x
Hodně chytlavá, ale zároveň těžká online hra, ve které budete v roli lehce opilého řidiče brázdit svým autem nebezpečnou silnici. Provoz je opravduz hustý a váš stav vám zrovna nedovoluje nejlehčí jízdu ;-). Auto ovládáte mezerníkem.
Around the Streets
Závodní hry - 5x
Pěkná závodní online hra hraná z ptačí perspektivy. Vaším úkolem je zajet 3 kola v nejrychlejším možném čase. Trať není jasně daná, proto můžete využít různé zkratky. Auto ovládáte šipkama, brzda je mezerníkem.
Bike Challenge
Závodní hry - 42x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
Turbo Rally
Závodní hry - 39x
Perfektní a nebojíme se napsat úžasná závodní online hra. Turbo Rally vám nabídne možnost zůčastnit se mistrovství an závodních okruzích, kde se utkáte s řadou zkušených závodníků. Podaří se vám dojet do cíle v určeném čase a na určeném místě?
SandStorm - super závodní hra
Závodní hry - 6x
Vychutnejte si závody v rychlém autě, které se budou odehrávat na poušti. Budete vždy závodit proti pěti soupeřům. Když se umístíte do prvních třech pozic, získáte finanční odměnu, za kterou si své auto můžete vylepšit.