Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Ben 10 BMX
sponzorované odkazy

Ben 10 BMX

Hrajete online hru Ben 10 BMX

Staňte se šampionem v BMX závodech společně s oblíbeným hrdinou Benem 10. Vydejte se na trať a utkejte se v boji s Kevinem. Vaším úkolem je samozřejmě dojet na prvním místě.

ovládání hry Ben 10 BMX

myší, viz instrukce ve hře • 4.53 MB • 2302x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Taxi Madness
Závodní hry - 21x
Přidejte se k šílenému závodu taxikářů. Nastupte do svého žlutého taxíku a rozdejte si to s dalšími účastníky podivného závodu, ve kterém nebude daleko k nehodám.
Earn to Die 2012
Závodní hry - 30x
Jedna z nejlepších online her za poslední roky. Trochu brutální, ale nadupaná hra hlavně pro kluky. Vaším úkolem bude drtit hordy zombíků a proklestit si mezi nimi cestu. Ve hře nechybí vylepšování vašeho vozítka.
Horse Racing
Závodní hry - 8261x
Horse Racing je jedna z mála miniher, ve kterých budete ovládat závodního koně. Cíl této závodní hry je jasný - dostat se do cíle jako první. Na trase jsou různé překážky, které překonáte kliknutím (dvojité kliknutí je pro vyšší skok). Nezapomeňte sbírat bonusy a plody ze stromů, které vám dodají potřebnou energii.
3D Neon Race
Závodní hry - 28x
Originální, zábavná a chytlavá závodní hra - to je 3D Neon Race. Hra překvapí zajímavou grafikou a poměrně těžkým stylem hraní. Pokuste se vyhrát každý závod a získat si respekt všech jezdců.
Red Driver 2
Závodní hry - 51x
V této úžasné 3D závodní hře budete mít 4 módy. Závoďte se svým Fordem Mustange nebo Chevy Camaro a staňte se nejrychlejším autem na dálnici. Tak se do toho pusťte a ukažte světu, kdo je tady pan řidič.
hra v Unity3D
Motocross Nitro
Závodní hry - 27x
Velmi povedená herní pecka s motorkama a v Unity3D. Vaším úkolem je v bezpečí projet přes celou řadu překážek a tratí. V této verzi hry se můžete projet na zasněžených tratích a užít si trochu adrenalinu.
hra v Unity3D
Drag Race Rush
Závodní hry - 35x
Jednoduchá, ale graficky promakaná závodní gamesa v Unity3D. Vyberte si zpočátku celkem obyčejné auto a utkejte se v rychlostním závodu na ulici. Přesně řaďte, vylepšujte svoji káru a nenechte se předjet.
Ace Driver
Závodní hry - 3x
Zajezděte si v pěkných autíčkách díky této závodní minihře. Důležité je dojet včas do každého checkpointu. Cestou se vyhýbejte překážkám, které vás zbytečně zbrzdí. Naopak sbírejte bonusy. Hra Ace Driver se ovládá šipkama.
Kart On
Závodní hry - 50x
Kart On je vzrušující závodní minihra s mini autíčky. Hra nabízí 12 autíček, tři hrací módy, šest různých tratí a celkem 11 soupeřů, které musíte porazit. Z každé tratě se vám uloží osobní rekord, který můžete kdykoliv překonat. Hra vydrží opravdu na dlouho.
18 Wheeler
Závodní hry - 35x
Vaším úkolem je zaparkovat tento náklaďák a to dřív, než vám vyprší časový limit. Používejte pouze šipky a mezerník k zabrždění. Musíte dojet na vyznačené místo na mapě. Dávejte si pozor, abyste nenabourali.
Slot Car Grand Prix
Závodní hry - 36x
Akční závodní hra Slot Car Grand Prix vás zavede na žhavou dráhu plnou nabušených závodníků. Vyberte si své auto, vjeďte na závodní dráhu a sešrotujte pár pneumatik. Je to prima hra.
Drift Runners
Závodní hry - 23x
Dojeďte v této závodní hře do cíle jako první a tím si odemkněte další trasy. Po cestě sbírejte různé bonusy a penízky, díky kterým si budete moct vylepšovat své auto. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Freeway Fury
Závodní hry - 37x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
hra v Unity3D
WINTER MOTO
Závodní hry - 70x
Docela jednoduchá závodní 3D hra, ve které se pouze projedete na motorce. To celé v pěkné zimní atmosféře. Hra sice nenabízí mnoho featurek, ale alespoň má celkem pěknou grafiku a hratelnost.
hra v Unity3D
3D MOTO SIMULATOR
Závodní hry - 70x
Zbrusu nová závodní 3d hra, ve které si vyzkoušíte simulační jízdu na závodní motorce. Směrovými šipkami zatáčíte, mezerník je brzda. Klávesou C můžete změnit pohled kamery a nakonec klávesou R začnete znovu, pokud se vám podaří motorku zničit.